Katalóg

Borrmann Brenner Berlin GmbH

19.03.2024 01:03

Plynové horáky od spoločnosti Borrmann Brenner Berlin

Oblasť použitia:

Vykurovanie kotlov, pecí a strojov v priemysle a obchode

Štruktúra programu:
V rámci tohto programu ponúkame sálavé horáky a horáky na sporáky na úsporné vykurovanie kotlov a strojov, ako aj na mnohé špeciálne úlohy. Požiadavky na takéto vykurovacie systémy sú rôznorodé a odlišné. Preto často nie je možné použiť štandardné spotrebiče pre rôzne aplikácie. Z tohto dôvodu sa okrem štandardných horákov na požiadanie vyrábajú aj špeciálne horáky a špeciálne zariadenia, ktoré sú optimálne prispôsobené prevádzkovým podmienkam v závislosti od problému, aby sa zabezpečilo hospodárne a racionálne používanie.

Technické vlastnosti:
Borrmann Brenner Berlin vyvinul pre tieto horákové systémy modulárny systém. V závislosti od požiadaviek možno z týchto jednotiek prispôsobiť vykurovací systém. Prúdové a varné horáky sa vyrábajú v rôznych tvaroch a prevedeniach a pozostávajú z jednotlivých horákových hláv, ktoré sú namontované na spoločnej zmiešavacej rúre. Tvar nosnej trubice, a tým aj celkový tvar horákového systému, ako aj uhlová poloha plameňov sa prispôsobuje príslušnej spaľovacej komore a tvaru kotla alebo vykurovacích pecí.

Hlavnou výhodou konštrukcie je, že celý horák pracuje s centrálnou dýzou, ktorá je usporiadaná tak, že primárny prívod vzduchu na výrobu zmesi plynu a vzduchu sa uskutočňuje mimo spaľovacej komory, takže je zaručené dokonalé spaľovanie. Na výkresoch horákov si všimnite dĺžky zasunutia.
Uvádzame príklady prúdových alebo varných horákov v tvare kruhu, oválu a línie.
Všetky horáky majú vysoký výkon aj pri malých rozmeroch, sú necitlivé na prievan alebo vibrácie a sú spoľahlivé v drsnej stavebnej prevádzke.
Okrem výroby štandardných spotrebičov sme schopní navrhnúť horáky podľa vašich špeciálnych požiadaviek, pričom preberáme návrh, plánovanie a konštrukciu spotrebičov na kvapalný plyn. Súčasťou našej ponuky môže byť aj ovládanie a regulácia horákov. Pošlite nám svoje údaje.


Strojové horáky sú spravidla zariadenia s vysokým prietokom plynu a vzhľadom na úradné predpisy musia byť vybavené bezpečnostnými zariadeniami v súlade s ich určením a účelom, aby sa zabránilo nebezpečenstvu, ktoré môže vzniknúť v dôsledku nespáleného unikajúceho plynu.

Z tohto dôvodu ponúkame naše horáky v rôznych variantoch vybavenia, aby mohli byť vybavené v súlade s určeným použitím a smernicami obchodných združení, predpismi o prevencii nehôd a ADR.

Radi vám poradíme pri výbere požadovaných variantov vybavenia.

Viac noviniek

23.02.2023 02:00

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Sme kompletným dodávateľom príslušenstva a horákov na LPG pre profesionálnych používateľov. Náš s...