Katalóg

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.03.2024 01:03

WSW Wälzlager Wolfgang Streich - Váš špecialista na kĺbové ložiská a ojnice

Od založenia spoločnosti WSW v roku 1982 sme sa neustále rozvíjali. Dnes je spoločnosť jedným z najväčších špecializovaných dodávateľov súdečkových ložísk, ojničných čapov, špeciálnych ložísk a špeciálnych dielov v Európe. Vďaka našim 40-ročným skúsenostiam a rozsiahlym odborným znalostiam vieme, čo hýbe našimi zákazníkmi. Preto spájame svoje silné stránky a dodávame hotové riešenia z jedného zdroja v rámci celého hodnotového reťazca - prispôsobené pre širokú škálu aplikácií, v najvyššej kvalite a za primerané ceny. Okrem toho sme v posledných rokoch neustále rozširovali naše systémové podnikanie, čím sa spoločnosť WSW stala dodávateľom kompletných zostáv a výrobkov na mieru pre výrobcov zo širokého spektra priemyselných odvetví.

Či už ide o riešenia pre strojárstvo, automobilový priemysel alebo výrobu energie - našou filozofiou je vždy:


Efektívne. Bezpečne. Úsporné

Verná tomuto mottu spoločnosť WSW vyrába a predáva len vysokokvalitné výrobky za prijateľnú cenu. Naše štandardy kvality sú našou ochrannou známkou a sú v spoločnosti pevne zakotvené. To sa okrem iného odráža v našom systéme riadenia kvality certifikovanom podľa normy DIN 9001:2015. Či už v národných alebo medzinárodných výrobných závodoch - výrobky vyrábané pre spoločnosť WSW sa vyrábajú podľa našich výkresov, špecifikácií a pod našou neustálou kontrolou. Okrem toho sú dodávatelia vyberaní podľa prísnych kritérií a pravidelne kontrolovaní.

Najmä v čase neustále rastúcej konkurencie a s ňou spojenej cenovej erózie cena v určitom momente ovplyvní kvalitu výrobku. Spoločnosť WSW však bude aj naďalej venovať maximálnu pozornosť kvalite, aby zaručila najvyššiu možnú úroveň bezpečnosti našich zákazníkov a našich výrobkov - na čo sme sa vždy mohli spoľahnúť. Preto naši výrobcovia originálneho vybavenia zo širokého spektra priemyselných odvetví už dlho používajú naše riešenia, pretože oceňujú naše služby, konzistentnú kvalitu našich riešení a optimálny pomer ceny a výkonu.