Katalóg

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

22.03.2024 01:03

Obzvlášť kompaktný a výstižný

Nový snímač s vysokým rozlíšením od spoločnosti Dunkermotoren pre najvyššie požiadavky na presnosť

S magnetickým snímačom MR 38 uvádza spoločnosť Dunkermotoren, značka AMETEK, na trh mimoriadne kompaktné riešenie pre presné polohovanie. S rozlíšením 1024 ppr na kanáloch A a B je enkodér navrhnutý tak, aby pokryl komplexné profily pohybu v širokom spektre aplikácií.

Tretí, tzv. indexový signál, možno chápať ako referenčný impulz pre pohyb. Ten možno použiť na určenie absolútnej polohy pripojeného motora v rámci jednej otáčky a na zabezpečenie hodnovernosti signálov prenášaných kanálmi A a B. Používateľovi to poskytuje dodatočnú bezpečnosť, pokiaľ ide o presnosť prenášaných údajov.

Jednu otáčku motora možno rozlíšiť v 4096 krokoch, čo umožňuje presné určenie polohy a priblíženie sa k nej s milimetrovou presnosťou. V kombinácii s výstupným prúdom 20 mA je zaručený presný prenos aj na dlhé káblové vzdialenosti. Okrem toho sú všetky tri signály k dispozícii aj v invertovanej podobe. Tieto diferenciálne signály zvyšujú odolnosť výstupného signálu voči rušeniu. Napájacie napätie snímača je 5 V DC (na požiadanie je možné 24 V DC).

Vďaka mimoriadne kompaktnej konštrukcii možno snímač MR 38 plne integrovať do krytu aj malých radov motorov BLDC od spoločnosti Dunkermotoren. To znamená, že signály možno pripojiť priamo ku konektoru motora, čo umožňuje riešenie s jedným káblom. Táto integrácia nielenže znižuje množstvo materiálu potrebného na kompletné riešenie, ale tiež šetrí cenný priestor v aplikáciách, kde je inštalačný priestor nedostatočný.

Výsledkom pre používateľa je mimoriadne štíhly, ale výkonný pohon, ktorý zaručene splní požiadavky na presné polohovanie vašej aplikácie.

Viac noviniek

Spoločnosť Dunkermotoren vydáva nové číslo svojho časopisu Motion Journal "mo

Od 14. do 17. mája 2024 otvorí výstava Interclean v Amsterdame...

od 16. do 18. apríla 2024 na veľtrhu Messe Frankfurt, stánok A171.
Vďaka faceliftu programovacieho prostredia MotionCode od spoločnosti nexofox je teraz programovanie inteligentných motorov ešte jednoduchšie a decentralizované automatizačné architektúry už nemajú žiadne obmedzenia.

Široko používaný a všestranný - bezkartáčový motor BG 75 od spoločnosti Dunkermotoren, značky AME...

Spoločnosť Dunkermotoren, značka spoločnosti AMETEK, uviedla na trh nový rad vysoko výkonných lineárnych motorov s označením SL 38. Ako verzia z nehrdzavejúcej ocele ServoLine 38 STL (Stainless Steel) zaujme najvyššou kvalitou materiálu a odolnosťou