Katalóg

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

Nerezové spojky pre rázovo odolné zaťaženie od spoločnosti RK Rose+Krieger

Odolnosť voči teplote a korózii

Na stabilné spájanie rúr sú upínateľné spojky rúr lacnou a mimoriadne flexibilnou alternatívou k zložitým vnútorným alebo zváraným konštrukciám. Spoločnosť RK Rose+Krieger vyvinula robustné objímky pre veľké zaťaženia a aplikácie odolné voči nárazom. Tieto vysokopevnostné rúrkové spojky z nehrdzavejúcej ocele sú mimoriadne odolné voči teplote a korózii a sú špeciálne navrhnuté na dynamické zaťaženie.


. Upínateľné rúrkové spojky od RK Rose+Krieger sú vždy ideálnym riešením, keď je potrebné spojiť komponenty silovo a trvalo pružne a pritom ich ľahko inštalovať a demontovať. Okrem ľahkých plastových a pevných hliníkových rúrkových spojok ponúka výrobca z Mindenu aj rúrkové spojky Robust Clamps z nehrdzavejúcej ocele pre veľké zaťaženia a aplikácie odolné voči nárazom.



Vysokopevnostné rúrkové spojky z nehrdzavejúcej ocele

Teplote a korózii odolnérúrkové spojky Robust Clamps sú mimoriadne pevné a zachovávajú si vysokú pevnosť aj pri dynamickom zaťažení. Vďaka elektrochemickej pasivácii - rúrové spojky sa v poslednom kroku elektrolyticky leštia - sú odolnejšie a ľahšie sa čistia ako prvky z neošetrenej nehrdzavejúcej ocele. Stabilné a spoľahlivé potrubné spojky sú ideálne pre náročné konštrukcie odolné voči korózii, ktoré sa nachádzajú napríklad vo vonkajších priestoroch, ale aj v prístrojovej technike a v zariadeniach v chemickom priemysle. Vďaka špeciálnej konštrukcii s hladkými obrysovými prechodmi, nízkou drsnosťou povrchu, veľkým drážkam a konštrukcii slepých otvorov zabraňujú hromadeniu nečistôt, a preto sú predurčené aj na použitie v potravinárstve.



Vysoké upínacie sily pre veľké zaťaženia

Vysoké upínacie sily rúrových spojok Robust Clamps zabezpečujú spoľahlivé a pružné spojenie aj pri dynamickom zaťažení. Vonkajšie šesťhranné skrutky sa dajú ľahko utiahnuť alebo uvoľniť pomocou štandardného náradia. Prírubové (FK), uhlové (W), základné (FS) a krížové typy svoriek (K) sú v súčasnosti k dispozícii vo veľkostiach 12 až 40 mm.

Viac noviniek

Komplexné portfólio produktov pre vnútorný tok tovaru
Nové posuvné vodidlá s prispôsobeným polohovaním

01.06.2023 01:05

Zmena v riadení
Björn Riechers preberá vedenie spoločnosti RK Rose+Krieger GmbH od Dr. Gregora Langera
SensorBoard - alternatíva k optickým metódam polohovania

19.10.2022 01:00

Spoločnosť RK Rose+Krieger rozšírila svoje príslušenstvo pre jednodielne plastové rúrkové spojky RK Light Clamps s veľkosťou 30 mm. Pri použití so systémovými zostavami zaručuje nový zámok proti skrúteniu Anti-Twist časovo úspornú montáž a jednoduché nastavenie konštrukcie. Systém z eloxovanej hliníkovej rúrky (priemer 30 mm) so štyrmi profilovými drážkami v uhlovej vzdialenosti 90° a čiernymi plastovými sponami zo zosilneného polyamidu možno voľne kombinovať so všetkými jednodielnymi svorkami RK Light Clamps veľkosti 30 mm v uzavretom vyhotovení. Ďalšia výhoda: V porovnaní s bežnými plechovými svorkami sa výrazne ľahšie vyrovnáva a montuje.