Katalóg

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

RK Rose+Krieger dopĺňa systém držiaka na monitor RK

Tri nové otočné držiaky monitora pre maximálnu flexibilitu a užívateľskú prívetivosť

Monitory, dotykové panely, displeje a ovládacie kryty sú nepostrádateľnými prvkami vo všetkých oblastiach priemyslu a v mobilných strojoch. Musia byť nielen flexibilne umiestnené, ale aj bezpečne namontované - a to na najrôznejších miestach. Spoločnosť RK Rose+Krieger preto rozširuje svoj systém držiakov monitorov RK na pripojenie k okrúhlym alebo štvorcovým rúrkovým systémom o tri nové otočné modely na montáž na rovné povrchy.



Rovnako ako existujúci sortiment, aj nové držiaky monitorov ponúkajú komplexnú flexibilitu z hľadiska pripojovacích rozmerov koncových zariadení. Monitory, operačné skrinky atď. sa pripájajú prostredníctvom univerzálnych pripojovacích otvorov, otvorov s vnútorným závitom alebo voliteľne prostredníctvom pripojovacích dosiek RK v súlade s normou VESA 50/75/100. Okrem bezpečného upevnenia na rovné povrchy majú všetky tri držiaky monitorov nosnosť 10 kg staticky alebo 3 kg dynamicky. Oblasti použitia troch nových modelov siahajú od priemyselných pracovných staníc a displejov na dopravných linkách až po priemyselné vozíky atď.



Držiak monitora Console

Držiak monitora Console má štvorcovú povrchovú montáž so štyrmi pripojovacími otvormi. Prostredníctvom otočného bodu na strane povrchovej montáže ju možno otáčať o 180° s 15° detenciou. Na strane pripojenia zariadenia má guľové nastavenie, ktoré umožňuje otáčanie o 60° vo všetkých smeroch, ako aj voľné otáčanie. Po umiestnení možno guľové nastavenie aj otočný bod upevniť bez použitia náradia pomocou upínacej páky alebo hviezdicového úchytu. Blokovací mechanizmus zabezpečuje, že zariadenie pripojené k držiaku monitora zostane bezpečne na mieste aj pri dynamickom zaťažení spôsobenom kmitaním, vibráciami, otrasmi atď., ktoré sa vyskytujú napríklad na strojoch alebo v teréne, blokovací mechanizmus zabezpečuje, že zariadenie pripevnené k držiaku monitora zostane bezpečne na svojom mieste aj pri dynamickom zaťažení, ktoré sa vyskytuje napríklad na strojoch alebo pri pohybe mobilného stroja.



Držiak monitora s dvojitou guľou

Držiak monitora s dvojitou guľou má na oboch stranách guľové nastavenie s možnosťou otáčania o 60° vo všetkých smeroch a voľného otáčania. Každé guľové nastavenie sa dá bezpečne upevniť bez použitia náradia pomocou upínacej páky. Guľové nastavenie na oboch stranách ponúka veľkú flexibilitu pri umiestňovaní pripojených zariadení. S držiakom monitora s dvojitou guľou ponúka spoločnosť RK Rose+Krieger alternatívu k zavedeným radom dostupným na trhu.



Držiak monitora s dvojitou guľou otočný

Tretí variant má v porovnaní s držiakom monitora s dvojitou guľou otočný bod 180° so záberom 15° v strede. Aj v tomto prípade možno polohu bezpečne zafixovať pomocou upínacích pák alebo hviezdicového úchytu. Vďaka otočnému bodu v strede a dvojitým guľôčkam na oboch stranách ponúka tento držiak monitora maximálnu flexibilitu pri nastavovaní pripojených zariadení.

Viac noviniek

Robustné elektrické valce na vnútorné aj vonkajšie použitie
Nové rohové konektory pre ešte väčšiu flexibilitu s káblovým systémom RK
Odolnosť voči teplote a korózii
Komplexné portfólio produktov pre vnútorný tok tovaru
Nové posuvné vodidlá s prispôsobeným polohovaním

01.06.2023 01:05

Zmena v riadení
Björn Riechers preberá vedenie spoločnosti RK Rose+Krieger GmbH od Dr. Gregora Langera