Katalóg

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.06.2024 01:06

Spoločnosť ACE predstavuje priemyselné tlmiče nárazov ako digitálne dvojčatá

Spoločnosť ACE Stoßdämpfer GmbH teraz ponúka konštruktérom nielen konfiguračný a výpočtový softvér, údaje CAD a simulácie, ale aj údaje z digitálnych dvojčiat na integráciu do virtuálnych modelov.

Spoločnosť ACE je tak prvým dodávateľom priemyselných tlmičov, ktorý poskytuje zákazníkom FMU (Functional Mockup Units). To umožňuje integrovať fyzické modely výrobku dodávateľa, v tomto prípade priemyselných tlmičov, do vlastných simulačných modelov zákazníka.

Táto výhoda je obzvlášť užitočná v prípade špeciálnych tlmičov, pretože spoločnosť ACE dokáže rýchlo poskytnúť prototypy ako digitálne dvojičky.

Priemyselné tlmiče od spoločnosti ACE: komponenty virtuálneho prototypovania

Spoločnosť ACE ponúka aj export údajov pre všetky katalógové tlmiče a ich prenos zákazníkom na požiadanie. FMU sú vybavené fyzikálnym správaním z hydraulickej, tepelnej a mechanickej oblasti priemyselných tlmičov ACE. To umožňuje napríklad presne vypočítať vplyv vstupnej teploty na tlmiace vlastnosti priemyselného tlmiča a vopred preskúmať jeho vplyv na celkovú konštrukciu. Vďaka týmto a ďalším funkciám sa digitálne dvojčatá spoločnosti ACE ukazujú ako nevyhnutné komponenty pre virtuálne prototypovanie a dimenzovanie konštrukcií pre zákazníkov.

Pozitívom je okrem úspory času a nákladov aj prínos pre udržateľnosť, keďže na finalizáciu vývoja návrhu je potrebných menej fyzických vzoriek. Ak chcú zákazníci používať FMU od spoločnosti ACE, potrebujú simulačný softvér, ktorý obsahuje rozhranie FMI (Functional Mockup Interface). Medzi bežné programy, ktoré integrujú FMU spoločnosti ACE, patria Simulink a Adams.

Viac noviniek

Vo švajčiarskom vedeckom centre Technorama ponúka 500 experimentálnych stan&...

Športoví vedci pri svojich návrhoch používajú aj hydraulick&ea...

Preprava mRNA vakcíny proti COVID-19 od spoločnosti Biontech/Pfizer predstavuje skutočn&ua...

Spoločnosť ACE Stoßdämpfer GmbH teraz ponúka inžinierom okrem softvéru n...

To, čím sú kaskadéri pre filmové hviezdy, sú štrukturálne tlmiče TUBUS pre drahé filmové kamerové...

Digitalizácia a prístup štíhleho manažmentu sa v mnohých spoločnostiach považujú za vítanú zoštíh...