Katalóg

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

05.06.2024 01:06

Pre bezpečnostné aplikácie: PROFIsafe rotačný snímač

Nové snímače PROFIsafe založené na platforme priemyselného Ethernetu.


Priemyselný Ethernet je v automatizácii a najmä v oblasti funkčnej bezpečnosti čoraz dôležitejší. Na základe špeciálne vyvinutej modulárnej a vysoko výkonnej platformy snímačov priemyselného Ethernetu už spoločnosť Kübler realizovala snímač PROFINET. Teraz spoločnosť Kübler predstavuje svoj prvý bezpečný snímač priemyselného Ethernetu: Sendix S58 PROFIsafe s certifikátom SIL3/PLe.

Vaše výhody

Bezpečná poloha s až 27-bitovým TMR
Nezávislá ne-bezpečná poloha s až 36-bitovým TMR
Najnovšie verzie profilu PROFINET v2.4.1, profil snímača V 4.2, profil PROFIsafe v2.6.1, profil PROFIdrive v4.2
Jednoduché uvedenie do prevádzky prostredníctvom štandardných telegramov PROFISafe/PROFINET
Ako ďalší krok v rozširovaní novej rodiny snímačov predstavuje spoločnosť Kübler nový snímač Sendix S58 PROFIsafe s certifikátom SIL3. Snímač prenáša až 15 bitov bezpečných alebo až 24 bitov nebezpečných, ako aj plne redundantné viacotáčkové informácie s 12 bitmi bezpečnými. Vďaka architektúre platformy sa realizuje v úplne rovnakom vyhotovení ako snímač F58 PROFINET. Sendix S58 PROFIsafe je vybavený najnovšími profilmi (PROFINET v2.35 / PROFIsafe profil v2.6, PROFIdrive profil v4.2, ENCODER profil v4.2,).
Snímač spĺňa triedu snímača 4 a poskytuje získané meracie a diagnostické údaje prostredníctvom štandardných bezpečnostných telegramov 36/37. Vďaka integrovanému webovému serveru je nový Sendix S58 100 % odolný voči budúcnosti. Značka Sendix bola v spoločnosti Kübler vždy symbolom maximálnej robustnosti a spoľahlivosti. Vďaka robustnej nosnej konštrukcii v prevedení Safety-LockTM a vysokému stupňu krytia až do IP67 sú nové snímače PROFIsafe vhodné pre takmer všetky aplikácie.

Koncepcia platformy v oblasti funkčnej bezpečnosti ponúka mimoriadne výhody
Viacotáčkové snímače S58 sú vybavené viacotáčkovými prevodmi. Vďaka novému dizajnu bez klasického krytu zbernice sú nové snímače priestorovo úsporné, a preto sú ideálne aj pre tie najtesnejšie inštalačné priestory, pričom je možné realizovať aj špeciálne požiadavky zákazníkov, a to tak z hľadiska firmvéru, ako aj hardvéru: od špeciálnych predvolených konfigurácií, dodatočných telegramov, schválení (Ex 2/22), povrchovej ochrany pre extrémne požiadavky až po voliteľné funkcie.

Pre spoločnosť Kübler je "životaschopnosť v budúcnosti" osobitnou vlastnosťou tejto novej platformy priemyselného Ethernetu. Nové verzie firmvéru sa dajú nainštalovať priamo prostredníctvom aktualizácie. To sa vykonáva rýchlo a jednoducho prostredníctvom integrovaného webového servera v snímači. Používatelia tak majú možnosť splniť budúce požiadavky aplikácií. Túto vlastnosť dopĺňa použitie najnovších/najnovších protokolových stackov, ktoré poskytujú podstatne viac funkcií.

Aplikácie

Všeobecné strojárstvo, skladová logistika, divadelný priemysel, žeriavy, prístavné žeriavy, intralogistika - AGV, zakladače, dopravníková technika, zdvíhacie/nožnicové stoly, robotika, lodná doprava.

Viac noviniek




Veľtrh All About Automation Düsseldorf Zastúpený:

Fritz K&uu...




VeľtrhVšetko o automatizácii Chemnitz Zastúpený:

Fritz Kübl...


Leto je v plnom prúde a s ním prichádza aj rad zaujímavých veľtrhov a podujatí, ktoré by st...

Spoľahlivý prenos priemyselného Ethernetu je teraz možný aj pri veľkosti 85 mm.

Kĺzavý kr...

Bezkontaktné meranie polohy vhodné do najnáročnejších prostredí.

18.06.2024 01:05

Snímače náklonu


Presné a spoľahlivé meranie - vhodné na použitie v najnáročnejších podmienkach pros...