Katalóg

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

06.06.2024 01:06

IO-Link - otvárač dverí pre priemysel 4.0

Jednoduché. Sieťové. Nezávislé.

Jednoduché. Sieťové. Nezávislé.
  • Rotačné snímače, snímače s ťahovým vodičom a dotykové displeje LCD
  • Rýchle a jednoduché uvedenie do prevádzky
  • Priama komunikácia z riadiacej jednotky so snímačmi
  • Vhodné pre všetky aplikácie fieldbus
  • Otvárač dverí pre priemysel 4.0

Vhodné snímače, ťahové snímače, systémy meracích koliesok a dotykové displeje LCD pre vašu aplikáciu.

IO-Link sa čoraz viac etabluje na trhu - a trend je stúpajúci. V súčasnosti sa IO-Link používa v obrábacích strojoch, výrobných linkách, intralogistike a baliacich strojoch. IO-Link znamená jednoduchosť, znižovanie nákladov a ako vstupný bod pre implementáciu budúcich koncepcií Industry 4.0. Produkty IO-Link od spoločnosti Kübler otvárajú nové možnosti pre vaše aplikácie. Umožnite nám, aby vaše existujúce alebo nové stroje/systémy boli pripravené na budúcnosť. Naši odborníci na IO-Link vám radi poradia.

Vaše výhody s produktmi IO-Link od spoločnosti Kübler


Úspora času a nákladov
IO-Link produkty sú viditeľné už počas inštalácie / uvedenia do prevádzky. Vďaka necitlivému prenosu komunikácie IO-Link sa na tento účel používajú jednoduché a netienené káble. Výrobky Kübler sa pripájajú pomocou štandardizovaných priemyselných konektorov M8 alebo M12. V prípade inteligentných snímačov prichádzajú údaje o parametroch priamo z riadiacej jednotky, a preto sa nemusia parametrizovať ručne. Výsledkom je stroj, ktorý je rýchlejšie pripravený na použitie.

Efektívna výroba vďaka profilu inteligentného snímača
Používatelia môžu rýchlo a flexibilne optimalizovať svoje stroje alebo celú výrobu tak, aby vyhovovali ich potrebám/požiadavkám počas prevádzky. Umožňuje to profil Smart Sensor Profile od spoločnosti IO-Link. Vďaka preddefinovaným triedam profilov a príslušným uloženým funkčným blokom možno rýchlo a jednoducho realizovať výmenu snímača alebo prechod na inú technológiu snímača tej istej triedy profilu, prípadne iné úpravy meraných hodnôt.

Možnosť nezávislého použitia
Používaním IO-Link sa rozhodnete pre štandardizované a na zbernici nezávislé rozhranie, ktoré ako spojenie bod-bod umožňuje priamu komunikáciu z riadiaceho systému až na najnižšiu úroveň automatizácie. iO-Link mastery sa preto dajú použiť na prepojenie veľkého počtu zariadení IO-Link v takmer každom zbernicovom a riadiacom systéme.

Diaľková diagnostika a monitorovanie stavu
Procesné údaje zariadenia IO-Link dodávané v jednoduchom texte poskytujú servisným technikom hlboký prehľad o procesoch a aplikáciách. V dôsledku toho možno s predstihom iniciovať opravy a stanoviť nové koncepcie údržby. Má to pozitívny vplyv aj na vzdialenú údržbu, pretože tú možno vďaka komunikácii IO-Link organizovať jednoduchšie.

Industry 4.0 / IIoT ready
Sieťové a inteligentné produkty sú predpokladom pre Industry 4.0. Produkty Kübler IO-Link Dokážu povedať: "Kto som? Kde som? Ako sa cítim?". Okrem klasickej úlohy merania a prenosu nameraných hodnôt musia mať snímače aj ďalšie funkcie na prepojenie výrobkov do siete a zber alebo prenos ďalších informácií. S IO-Link sú plne podporované "Industry 4.0 / IIoT ready features" (Connectivity, Identification, Diagnostics, Adaptability) definované spoločnosťou Kübler.


Viac noviniek




Veľtrh All About Automation Düsseldorf Zastúpený:

Fritz K&uu...




VeľtrhVšetko o automatizácii Chemnitz Zastúpený:

Fritz Kübl...


Leto je v plnom prúde a s ním prichádza aj rad zaujímavých veľtrhov a podujatí, ktoré by st...

Spoľahlivý prenos priemyselného Ethernetu je teraz možný aj pri veľkosti 85 mm.

Kĺzavý kr...

Bezkontaktné meranie polohy vhodné do najnáročnejších prostredí.

18.06.2024 01:05

Snímače náklonu


Presné a spoľahlivé meranie - vhodné na použitie v najnáročnejších podmienkach pros...