Katalóg

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

26.06.2024 01:06

RK Rose+Krieger: Systém káblových žľabov BLOCAN® z hliníka

Nové rohové konektory pre ešte väčšiu flexibilitu s káblovým systémom RK

Na výrobu jednotlivých rohových spojov pre káblové lišty sa zvyčajne musia píliť skosené hrany. Dodávateľ systému RK Rose+Krieger tu uplatňuje iný prístup. Nové rohové spojky umožňujú individuálne a flexibilne prispôsobiteľné usporiadanie káblov, vďaka čomu sú vhodné najmä pre aplikácie v oblasti strojárstva a automatizačnej techniky.

V moderných strojoch a pracovných staniciach sa kladie veľké množstvo káblov a prívodných vedení. Káblový úžľabný systém BLOCAN® vyrobený z eloxovaného hliníka sa vyznačuje elegantným dizajnom a prepracovanými detailmi, ktoré výrazne uľahčujú vedenie káblov.
Novo predstavené rohové konektory túto funkčnosť ešte viac posilňujú tým, že umožňujú prispôsobivú a užívateľsky prívetivú inštaláciu.

Flexibilne prispôsobiteľné rohové konektory

Spoločnosť RK Rose+Krieger vyvinula nové rohové konektory pre existujúce profily káblových žľabov KK-40x40 a KK-80x40. Konektor je navrhnutý tak, aby ho bolo možné namontovať spolu s káblovým žľabom na stavebný profil, napr. na rámy strojov a systémy pracovných staníc. Rohové konektory sú navrhnuté ako univerzálna zostava, ktorú možno pomocou flexibilne rozložiteľných krytov prispôsobiť danej aplikácii. To znamená, že sa dá rýchlo a jednoducho inštalovať široká škála káblových rozvodov v horizontálnom a/alebo vertikálnom smere. Flexibilné a ľahko realizovateľné je ajprepojenie systémov 80x40 so systémami 40x40.

Zostava pozostáva z

  • Základného telesa rohovej spojky
  • 5 krytov, ktoré sa dajú individuálne rozmiestniť na základnom telese
  • Krytov vo veľkostiach 40x40 mm a 80x40 mm
  • Kompletnej upevňovacej súpravy.
Základňu rohového konektora možno rýchlo a jednoducho namontovať na profily BLOCAN®. Spojenie zostavy odolné proti skrúteniu pomocou skrutky so šesťhrannou hlavou možno vykonať na čelnej strane aj pozdĺžne v drážkach.

Viac noviniek

Robustné elektrické valce na vnútorné aj vonkajšie použitie
Tri nové otočné držiaky monitora pre maximálnu flexibilitu a užívateľskú prívetivosť
Odolnosť voči teplote a korózii
Komplexné portfólio produktov pre vnútorný tok tovaru
Nové posuvné vodidlá s prispôsobeným polohovaním

01.06.2023 01:05

Zmena v riadení
Björn Riechers preberá vedenie spoločnosti RK Rose+Krieger GmbH od Dr. Gregora Langera