Katalóg

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

23.06.2024 01:06

Voortman V623

Vysoko autonómne kombinované vŕtanie, frézovanie a pílenie pre malé a stredne veľké oceľové

Predstavujeme stroj Voortman V623, špičkový vŕtací, frézovací a rezací stroj určený na nepretržitú prevádzku bez posádky.

V623 dokáže spracovať veľmi širokú škálu profilov a vyrábať ich efektívne s logickou výstupnou sekvenciou, ktorá maximálne využíva priečne transporty. To, čo stroj V623 odlišuje, je jeho inovatívny uchopovací vozík.
Táto funkcia eliminuje prakticky všetky obmedzenia upínania a umožňuje automatické vkladanie takmer akéhokoľvek profilu bez potreby zásahu obsluhy alebo dokonca dodatočných privarených dočasných upínacích prípravkov. Model V623 je vybavený naším pokročilým riadiacim softvérom VACAM a pomáha obsluhe stroja dosiahnuť maximálnu efektívnosť. Softvér poskytuje úplný prehľad o všetkých nárazníkoch počas podávania, odoberania a odoberania krátkych výrobkov, čo umožňuje bezproblémové riadenie celého procesu.

Efektívne presuny nástrojov

Centrálny výmenník pojme až 42 nástrojov, čo umožňuje plynulú výmenu nástrojov pre tri vŕtacie jednotky a zabezpečuje efektívnu prevádzku. Pridávanie nových nástrojov je jednoduché. Výmenník v kombinácii s pneumatickou manipuláciou s nástrojmi umožňuje nepretržitú výrobu s minimálnym dohľadom.
Zjednodušuje prepravu nástrojov z výmenníka na manipuláciu s nástrojmi vŕtacieho vretena a medzi osami na automatickú výmenu, čím sa zvyšuje efektívnosť systému pri dlhšej výrobe bez obsluhy.

NOVINKA Inovatívny upínač

V623 umožňuje vyrábať takmer akýkoľvek profil do 300 x 300 mm s bezkonkurenčnou účinnosťou. Jeho inovatívny uchopovací vozík ponúka neobmedzené upínanie profilov a umožňuje automatické nakladanie bez zásahu obsluhy. Čeľusť chápadla zaisťuje materiál zvonku, pričom hydraulický valec reguluje silu upnutia, aby chránil citlivé profily. Snímač pneumaticky detekuje materiál a umožňuje uchopovaciemu vozíku priblížiť sa k profilom rýchlosťou 60 m/min, čím sa zabezpečí rýchly a plynulý výrobný proces.

Viac noviniek

Voortman Fabricator, skutočne prelomová inovácia, ktorá vzala oceliarsky pri...