Katalóg

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

04.07.2024 01:07

Svetová premiéra: ACE predstavuje priemyselné tlmiče nárazov ako digitálne dvojičky

Spoločnosť ACE Stoßdämpfer GmbH teraz ponúka inžinierom okrem softvéru na dimenzovanie, ako aj údajov CAD a simulácií aj údaje z digitálnych dvojčiat na jednoduchšiu integráciu do virtuálnych modelov. Spoločnosť ACE je prvým dodávateľom priemyselných tlmičov, ktorý poskytuje zákazníkom funkčné makety (Functional Mockup Units - FMU). Ponúka možnosť integrovať fyzické modely výrobku dodávateľa, v tomto prípade priemyselných tlmičov nárazov, do vlastných simulačných modelov zákazníka. Táto výhoda sa prejavuje najmä pri priemyselných tlmičoch na mieru, pretože spoločnosť ACE dokáže rýchlo poskytnúť prototypy ako digitálne dvojičky.


Priemyselné tlmiče nárazov od spoločnosti ACE: Komponenty virtuálneho prototypovania

Spoločnosť ACE na požiadanie ponúka aj extrahovanie údajov pre všetky štandardné priemyselné tlmiče zo svojho katalógu produktov a ich odovzdanie zákazníkom. FMU sú vybavené fyzikálnym správaním hydrauliky, termiky a mechaniky priemyselných tlmičov ACE. To umožňuje napríklad presne vypočítať vplyv vstupnej teploty na tlmiace vlastnosti priemyselného tlmiča a vopred preskúmať jej vplyv na celkovú konštrukciu. Vďaka týmto a ďalším vlastnostiam sú digitálne dvojčatá spoločnosti ACE nevyhnutnou súčasťou virtuálneho prototypovania a dimenzovania konštrukčných návrhov na strane zákazníka. Pozitívom je okrem úspory času a nákladov aj udržateľnosť, keďže na dokončenie vývoja konštrukcie je potrebných menej fyzických vzoriek.


Ak chcú zákazníci používať FMU od spoločnosti ACE, potrebujú simulačný softvér, ktorý obsahuje rozhranie FMI (Functional Mockup Interface). Medzi bežné programy, ktoré integrujú FMU spoločnosti ACE, patria Simulink a Adams.

Záujemcovia môžu nájsť ďalšie informácie o digitálnych službách spoločnosti ACE prostredníctvom odkazov https://www.acecontrols.co.uk/uk/sizing.html a https://ace-cad.de/

Informácie o simuláciách a digitálnych dvojčatách poskytne priamo inžinier spoločnosti ACE Christian Junghans na adrese c-junghans@ace-int.eu.

Viac noviniek

Športoví vedci pri svojich návrhoch používajú aj hydraulick&ea...

Preprava mRNA vakcíny proti COVID-19 od spoločnosti Biontech/Pfizer predstavuje skutočn&ua...

Spoločnosť ACE Stoßdämpfer GmbH teraz ponúka konštruktérom nielen...

To, čím sú kaskadéri pre filmové hviezdy, sú štrukturálne tlmiče TUBUS pre drahé filmové kamerové...

Digitalizácia a prístup štíhleho manažmentu sa v mnohých spoločnostiach považujú za vítanú zoštíh...