Katalóg

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut
  • ISO 14001

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

23.07.2024 01:07

TRUCK + RACK TROLLEY od GMÖHLING Tranportgeräte

SKRIŇOVÝ VOZÍK
Z ANODIZOVANÉHO HLINÍKA

Skriňový vozík Gmöhling je všestranný univerzálny vozík, ktorý sa osvedčil v širokom spektre aplikácií. V nemocniciach a domovoch dôchodcov na celom svete sa používa ako prepravný a skladovací vozík na špinavú a čerstvú bielizeň a ako vozík na prepravu potravín. Skriňový vozík sa používa aj na prepravu sterilizovaných materiálov a ako vozík na operačné sály.

Škála aplikácií je mimoriadne rozmanitá: či už ako vozík na náradie v internáte, vozík na oblečenie pre divadlo, operu, film a výstavy, mobilná kancelária alebo na použitie v školách a verejných inštitúciách.

Skutočne všestranný - premyslený do najmenšieho detailu.

Policové vozíky
z hliníka

Či už na vychystávanie objednávok v elektronickom obchode, v priemysle, dielňach alebo v zdravotníctve - policové vozíky Gmöhling vždy zabezpečia efektívny pracovný proces. Sú nevyhnutné na spoľahlivú prepravu, dočasné uskladnenie dielov a výdaj alebo porciovanie súvisiace so zákazkami na dopravníkovom páse.

Vďaka prehľadnému dizajnu a rýchlej dostupnosti výrazne skracujú časy zostavovania a prepravy.

Naše policové vozíky sú optimalizované na použitie so zásobníkmi s otvoreným čelom, sú nevyhnutnou súčasťou mnohých podnikových procesov a výrazne zlepšujú vnútorný pracovný tok. Napriek svojej nízkej hmotnosti sa vozíky vyznačujú mimoriadnou stabilitou.

Viac noviniek

GMÖHLING: Objavte naše najnovšie produkty a riešenia, vymeňte si nápady s naším tímom a zistite viac o najnovších trendoch v odvetví - tešíme sa na vás!

S potešením vám oznamujeme, že sme od 1.3.2024 znížili ceny vybraných výrobkov, ako sú pr...

Už desaťročia riešime vaše požiadavky v oblasti logistiky a dopravy.

S produktovými ri...

Aby sa zabránilo hluku počas vkladania, do nášho koša sa vkladá pena pohlcujúca zvuk.

08.11.2022 02:00

"Nad prašným mesiacom

"Over The Dusty Moon Challenge" - sponzorovali sme tím MoonAixperts
Nedávno sme podporili tí...

Spoločnosť Gmöhling GmbH oslavuje tento rok 80. výročie svojho založenia. Walter Gmöhling vo svojom hrdom veku 98 rokov stále nevynechá príležitosť zastaviť sa v sídle spoločnosti vo Fürth-Stadeln a prispieť svojimi nápadmi. "Aby boli pracovné miesta zabezpečené aj v budúcnosti, vložil som celý majetok do nadácie!"