Katalóg

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

25.07.2024 02:07

Spoločnosť RK Rose+Krieger ponúka širokú škálu aplikácií so svojou sériou LD

Robustné elektrické valce na vnútorné aj vonkajšie použitie

Elektrické valce sa dajú polohovať veľmi jednoducho a presne s vysokou presnosťou opakovania. Lineárne pohony sa používajú nielen vo vnútorných aplikáciách, ale čoraz častejšie aj vo vonkajších aplikáciách. Dodávateľ riešenia RK Rose+Krieger tento trend rozpoznal. So svojím radom LD ponúka elektrické valce, ktoré sú vhodné na vnútorné aj vonkajšie použitie.



RK Rose+Krieger ponúka široký sortiment elektrických valcov, od jednoduchých valcov s krátkym zdvihom s veľmi dobrým pomerom cena/výkon až po lineárne valce s veľkým zaťažením. Robustné komponenty radu LD sú určené na vnútorné priemyselné aplikácie, ako aj na vonkajšie použitie, napríklad v poľnohospodárstve alebo pre mobilné stroje.



Elektrické valce sú vďaka svojmu lichobežníkovému pohonu vretena samosvorné lineárne pohony. To znamená, že na udržanie elektrického valca v nehybnej polohe nie je potrebné dodávať energiu. Ďalšou výhodou elektrických valcov je ich nenáročná údržba a bezúniková prevádzka, pretože nevyžadujú hydraulické kvapaliny ani stlačený vzduch. Rad LD ponúka aj množstvo pozitívnych vlastností. Napríklad jeho valce majú vďaka špeciálnemu tesneniu stupeň krytia IP69K (statické). To znamená, že sa dajú ľahko čistiť aj vysokotlakovým čističom s parným lúčom. Ponúkajú aj množstvo elektronických funkcií. Okrem iného sa dá nastaviť ich zdvih a rýchlosť. Pohony sa dajú pohodlne vybrať a nakonfigurovať pomocou online nástroja.



LD series: Kompaktný, robustný a výkonný

Elektrický valec LD75 je špeciálne navrhnutý na použitie v extrémnych podmienkach, aké sa vyskytujú napríklad v poľnohospodárskych strojoch, terénnych vozidlách, komunálnych strojoch a na mori. Okolité teploty od -40 do 85 °C sú pre elektrický valec rovnako náročné ako silné vibrácie stavebného stroja. Vďaka vysokému stupňu krytia IP69K (statická elektrina) kryt bez problémov odolá aj prúdu vysokotlakového/parného čističa. Model LD75 je k dispozícii pre maximálnu ťahovú a tlakovú silu do 750 N a maximálny plynulý zdvih do 130 mm pri rýchlosti pohybu do 50 mm/s.



Lineárny pohon LD1000 je bezúdržbový vysoko výkonný pohon najnovšej generácie, ktorý je k dispozícii v dvoch variantoch s triedou ochrany IP69K (statická). Modelový variant LD1000C (s riadiacou jednotkou) má v puzdre plne integrovanú aktualizovateľnú riadiacu jednotku a je okrem iného vhodný na synchrónnu prevádzku viacerých pohonov. Identický model LD1000E je namiesto regulátora vybavený koncovými spínačmi. Model LD1000 je k dispozícii pre zdvih do 1 000 mm a maximálnu silu 10 000 N pri rýchlosti do 156 mm/s. Zaručuje bezpečné používanie v chladných a horúcich podmienkach od -20 do +65 °C.

Viac noviniek

Nové rohové konektory pre ešte väčšiu flexibilitu s káblovým systémom RK
Tri nové otočné držiaky monitora pre maximálnu flexibilitu a užívateľskú prívetivosť
Odolnosť voči teplote a korózii
Komplexné portfólio produktov pre vnútorný tok tovaru
Nové posuvné vodidlá s prispôsobeným polohovaním

01.06.2023 01:05

Zmena v riadení
Björn Riechers preberá vedenie spoločnosti RK Rose+Krieger GmbH od Dr. Gregora Langera