Katalóg

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

29.07.2024 01:07

Príspevok spoločnosti GEDA ku kritickej infraštruktúre Spojených štátov

GEDA SH1000 US v akcii v prístave New Orleans

GEDA SH1000 US je určený na prevádzku v prístave a podporuje údržbárske práce v prístave v New Orleans.
V prístave, ktorý je jedným z najdôležitejších v USA, sa používa šesť servisných kladkostrojov od bavorského výrobcu priemyselných a stavebných kladkostrojov GEDA. Štátom Louisiana, kde sa nachádza prístav New Orleans, preteká známa rieka Mississippi. Mesto New Orleans je pravdepodobne najznámejšie vďaka obrovskému sprievodu Mardi Gras a džezovej kultúre. Kultúrna rozmanitosť láka čoraz viac návštevníkov a čoraz viac výletných lodí začína svoje plavby v prístave New Orleans. Ide o dôležité prekladisko a obchodné centrum v USA. Bavorský výrobca priemyselných a stavebných kladkostrojov GEDA sa na prevádzke prístavu podieľa šiestimi servisnými kladkostrojmi GEDA SH1000 US.


Prístav New Orleans je hlbokovodný prístav s jedinečnou polohou a prístupom do viac ako 30 veľkých vnútrozemských prístavov a Kanady.
Prístup z prístavu sa rozprestiera na viac ako 14 500 míľach vodných ciest . Prevádzkovateľ prístavu, spoločnosť Port NOLA, okrem vodnej nákladnej dopravy prevádzkuje aj železničnú a výletnú dopravu. Vďaka priemyselným nehnuteľnostiam v okolí prístavu ponúka spoločnosť aj priestory pre malých a veľkých komerčných poskytovateľov, ako aj pre námorné využitie. Lokalita je pre mnohých veľmi atraktívna a zabezpečenie bezproblémovej prevádzky v prístave je nevyhnutné. Práve tu prichádza do hry šesť zariadení GEDA SH1000 US.

GEDA SH1000 US


GEDA SH1000 US je servisný výťah špeciálne navrhnutý na prevádzku na kontajnerových žeriavoch. V prístave New Orleans sa používa predovšetkým na prepravu servisného personálu v počte do 6 osôb na miesto. Výťahy radu GEDA SH môžu prejsť až 200 metrov. Výťah však neprepravuje len personál na vrchol, ale podporuje aj údržbárske práce tým, že prepravuje materiál a náradie s hmotnosťou do 500 kg. Zvláštnosťou projektov s výťahmi GEDA SH sú individuálne podmienky a požiadavky na stavenisku, ktoré sa prejednávajú v úzkom dialógu so zákazníkom.
Pretože v spoločnosti GEDA je všetko z jednej ruky, od plánovania a výroby až po servis. V New Orleans boli na prístavných žeriavoch nainštalované dva žeriavy GEDA SH1000 US s výškou zdvihu 37 m. Veľkosť plošiny ponúka dostatok priestoru na prepravu 500 kg materiálu alebo 6 osôb. Ostatné štyri modely výťahu používané v prístave majú výšku zdvihu 45 m. Plošina tohto žeriavu GEDA SH1000 US je väčšia a ponúka viac priestoru pre ľudí a materiál.
Všetkých šesť žeriavov využíva výťah na dosiahnutie štyroch poschodí pri rýchlosti zdvíhania 40 m/min. Bezpečnosť pracovníkov je vždy zaručená vďaka vysokým a uzavretým bezpečnostným dverám na poschodí a systému QTV. Ďalšou veľkou výhodou GEDA SH je, že na montáž nie je potrebná strojovňa ani nadstavbová šachta.

Sedem rokov spoločnosti GEDA v New Orleans

Dve jednotky GEDA s výškou zdvihu 37 metrov sú v prevádzke v prístave New Orleans od roku 2017. O dva roky neskôr, v roku 2019, nasledovali ďalšie štyri zariadenia s výškou 45 metrov. Prevádzkovateľ prístavu Port NOLA sa rozhodol pre GEDA z rôznych dôvodov. Vďaka úzkej spolupráci a profesionálnemu jednaniu so spoločnosťou GEDA sa optimálne splnili špeciálne požiadavky.
Kvalita a podpora sú rozhodujúce pre spoločný úspech .

Viac noviniek

Niekoľko zariadení GEDA podporuje rekonštrukčné práce na radnici v n&...

Dve zariadenia GEDA 3700 Z/ZP podporujú výstavbu novej národnej nemocnice


za spoločnosť GEDA GmbH z Asbach-Bäumenheimu štartovalo na firemnom behu 2024 18 účast...

GEDA Multilift P22 Premium ako pomocník v druhom najväčšom meste Anglicka
Niekoľko zariadení GEDA pomáha dokončiť exkluzívne byty v novom pražskom komplexe budov.

15.03.2024 01:05

ČAS NA NOVÚ KAPITOLU
Začala sa nová kapitola v GEDA Central