Katalóg

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

24.07.2024 01:07

Závan čerstvého vzduchu vo vedení hornorakúskeho špecialistu na senzory E+E Elektronik.

(Engerwitzdorf, 23.07.2024)

Od 1. júla 2024 je nové vedenie výrobcu senzorov E+E Elektronik so sídlom v Engerwitzdorfe kompletné. Na pozíciu technického riaditeľa nastúpil Wolfgang Pucher. Min Kim prevzal v máji 2024 zodpovednosť za divíziu Market. Toto nové vymenovanie posilňuje vedenie spoločnosti a poskytuje nové impulzy pre budúci rozvoj.

Nové vedenie spoločnosti Market: Min Kim

Min Kim má 23 rokov odborných skúseností, z toho 15 rokov na rôznych medzinárodných manažérskych pozíciách. Tento 52-ročný muž vyštudoval ekonómiu a obchodnú administratívu v Nemecku a svoje počiatočné odborné znalosti si vybudoval v skupine Robert Bosch najmä v ázijsko-pacifických regiónoch. Jeho portfólio siaha aj od globálneho riadenia predaja až po integráciu nadobudnutých spoločností. Od 1. mája 2024 je pán Kim zodpovedný za divíziu Market v spoločnosti E+E Elektronik.

V tejto funkcii je zodpovedný za predaj a marketing, produktový manažment, nákup a logistiku, ľudské zdroje a všetkých sedem dcérskych spoločností. Nový výkonný riaditeľ pre technológie: Wolfgang Pucher

Wolfgang Pucher prevzal vedenie divízie Technology v spoločnosti E+E Elektronik 1. júla 2024. Do jeho kompetencie patrí vývoj, výroba, riadenie kvality, kalibračné laboratórium, IT a technická infraštruktúra. Wolfgang Pucher vyštudoval strojné inžinierstvo a absolvoval doktorandské štúdium v oblasti meracej techniky na Technickej univerzite v Grazi. v roku 1997 nastúpil 61-ročný Pucher do spoločnosti Dr. Johannes Heidenhain GmbH, kde zastával viaceré riadiace funkcie v oblasti vývoja meracích zariadení a presných strojov.

Ako vedúci vývoja má dlhoročné skúsenosti s vývojom, výrobou, montážou, riadením kvality a marketingom. Dvojnásobné odborné znalosti pre budúci vývoj

Min Kim a Wolfgang Pucher sú dvaja mimoriadne skúsení manažéri. ich odborné znalosti v príslušných oblastiach prispejú k rozvoju spoločnosti E+E Elektronik z uznávanej, solídnej firmy na inovatívneho lídra na svetovom trhu s priekopníckymi technológiami. Spoločne majú rozvíjať nové trhové príležitosti a rozširovať zákaznícku základňu. Okrem toho je na programe optimalizácia vývojových a výrobných procesov a podpora inovatívnych riešení.

Viac noviniek

Ponorte sa do "zelenej zóny" a objavte svoj potenciál: s najmodernejšími senzormi pre efektívnejší zajtrajšok

Trojica snímačov CDS201, HTS201 a TES201 predstavuje novú generáciu presn&ya...

S novým snímačom HTS801 uvádza spoločnosť E+E Elektronik na trh svoj doteraz najvýkonnejší snímač...

Digitálny snímací modul na úsporné meranie vlhkosti a teploty

Snímací modul HTM502 od...

od 26.04.2023 - 28.04.2023

Chennal Trade Center

Hala 3, stánok F31 - F32

...

Rakúsky výrobca senzorov E+E Elektronik rozširuje svoje portfólio digitálnych snímacích prvkov o...