Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

Spoločnosť Eppendorf zlepšuje monitorovanie a analýzu bioprocesov uvedením cloudového softvéru BioNsight

Pri vývoji bioprocesov sú kľúčom k úspechu údaje. Je potrebné pochopiť, ktoré kritické parametre procesu ovplyvňujú rast buniek, výťažok produktu a kritické atribúty kvality, skrátka rýchlo vyvinúť úspešné procesy. Údaje o bioprocesoch z rôznych priebehov procesov, generované širokou škálou inline senzorov a externých analyzátorov, sú ako jednotlivé dieliky skladačky. Spoločnosť Eppendorf uvádza na trh BioNsight cloud, nové cloudové softvérové riešenie na monitorovanie a analýzu bioprocesov. Uľahčuje konsolidáciu a analýzu údajov bioprocesov na jednom centrálnom mieste, čím pomáha vyriešiť túto skladačku a získať poznatky z údajov.

BioNsight cloud je plne integrovaný do softvéru na riadenie bioprocesov DASware® control 6 od spoločnosti Eppendorf. To umožňuje automatizovaný prenos údajov z DASware control 6 do cloudu v reálnom čase. Je tiež možné nahrávať offline údaje z externých analytických zariadení, údaje z historických behov a procesné údaje z riadiacich jednotiek bioprocesov od iných spoločností.
Analyzujte a stavajte na údajoch: Údaje je možné kontextualizovať a získať tak ešte hlbšie poznatky: Údaje z rôznych behov sa dajú jednoducho synchronizovať a porovnávať, čo uľahčuje identifikáciu vzorov v rôznych behoch a mierkach, urýchľuje proces vývoja a zabezpečuje konzistentnú kvalitu a výkonnosť procesu.

Vzdialené monitorovanie: Cloud BioNsight umožňuje vzdialené monitorovanie bioprocesov riadených softvérom na riadenie bioprocesov DASware control 6. To znamená, že používatelia vždy vedia, ako prebieha ich bioproces, a môžu rýchlejšie prijímať správne rozhodnutia, kým proces ešte beží.
Zjednodušenie prístupu k údajom a spolupráce: Údaje o bioprocesoch v cloude BioNsight sú prístupné odkiaľkoľvek a komukoľvek, koho vlastník autorizuje. BioNsight cloud bol vyvinutý s dôrazom na najvyššie štandardy bezpečnosti údajov. Je umiestnený a postavený na technológii Microsoft® Azure, čo dáva používateľovi istotu, že údaje sú dobre chránené, ale zároveň dostupné.
Jill Perez, vedecká pracovníčka spoločnosti Solugen, USA, hodnotila produkt počas jeho vývoja a vysvetľuje jeho výhody: "Schopnosť cloudu BioNsight ukladať údaje z každého fermentačného cyklu sa ukázala ako neoceniteľná, čo uľahčuje porovnávanie všetkých údajov z bioreaktorov. Jeho online funkcia umožňuje zobrazenie chodu v reálnom čase, ktoré je prístupné aj na mobilných zariadeniach. Okrem toho funkcia tvorby grafov zjednodušuje vizualizáciu údajov, vďaka čomu je porovnávanie minulých a aktuálnych chodov bezproblémové."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Viac noviniek

Americká vedkyňa Laura Seeholzerová, PhD., postdoktorandka na Kalifornskej univerzite v San Franc...

Efektívna interakcia medzi manuálnym a automatickým pipetovaním Spolo...

Značky ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) fungujú podobne ako nutričn&eacute...

V prírodovedných laboratóriách, kde je presnosť a čistota neod&scaron...

Investigators 2024 získava Clemens Plaschka, Rakúsko

Nezávislá porota, ktorej predsedala profesorka Laura Machesky, vybrala Clemensov výskum molekulár...