Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

09.08.2024 01:08

Efektívna interakcia medzi manuálnym a automatizovaným pipetovaním

Efektívna interakcia medzi manuálnym a automatickým pipetovaním Spoločnosť Eppendorf predstavuje svoj nový, moderný 96-kanálový systém na manipuláciu s kvapalinami:

epMotion® 96 Flex.

Priamo kategorizovať zariadenie: Nový epMotion® 96 Flex je umiestnený medzi ručne držanými elektronickými pipetami a plne automatizovanými pipetovacími systémami. Prináša preto výrazne vyššiu efektivitu a umožňuje zvýšiť priepustnosť v porovnaní s manuálnym pipetovaním. Ponúka tiež cenovo výhodnú alternatívu k plne automatizovaným systémom na manipuláciu s kvapalinami, pričom zaberá menej miesta na laboratórnom stole. Vďaka kompaktným rozmerom a rozumne umiestneným ovládacím prvkom možno zariadenie bez problémov používať aj na sterilných pracovných stoloch.

Dávkovacie hlavy epMotion® 96 Flex možno rýchlo a bez použitia náradia vymeniť, čo umožňuje bezproblémové prispôsobenie rôznym objemovým rozsahom. Pri uvedení na trh sú pre tento systém k dispozícii dve dávkovacie hlavy, ktoré pokrývajú objemové rozsahy od 0,5 do 300 μl a od 5 do 1000 μl.

Zariadenie epMotion® 96 Flex ponúka dotykový displej s intuitívnym obslužným softvérom, ktorý zabezpečuje užívateľsky prívetivé a presné ovládanie.

Systém epMotion® 96 Flex, ktorý je kalibrovaný podľa novej normy ISO 23783-2, ponúka vynikajúcu presnosť a precíznosť pipetovania.

nad rámec použitia v manuálnych pracovných postupoch slúži tento systém ako cenný doplnok veľkých automatizovaných systémov. V úlohe "podávača" sa môže používať na prípravu platní na ďalšie automatizované spracovanie.

Všestranný systém epMotion® 96 Flex dopĺňa manuálne aj automatizované pracovné postupy a bez problémov sa hodí do širokého spektra aplikácií, od molekulárnej biológie až po bunkové kultúry.

https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/

Viac noviniek

Americká vedkyňa Laura Seeholzerová, PhD., postdoktorandka na Kalifornskej univerzite v San Franc...

Pri vývoji bioprocesov sú kľúčom k úspechu údaje. Je potrebn&e...

Značky ACT (Accountability, Consistency, and Transparency) fungujú podobne ako nutričn&eacute...

V prírodovedných laboratóriách, kde je presnosť a čistota neod&scaron...

Investigators 2024 získava Clemens Plaschka, Rakúsko

Nezávislá porota, ktorej predsedala profesorka Laura Machesky, vybrala Clemensov výskum molekulár...