Katalóg

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

02.09.2024 00:09

Nové riešenia pohonov pre priemyselnú automatizáciu

Spoločnosť Dunkermotoren pripravuje pôdu pre plne automatizovanú a digitalizovanú intralogistiku


V dňoch 18. a 19. septembra sa v Chemnitzi stretnú odborníci na priemyselnú automatizáciu a odborníci z praxe na konferencii Všetko o automatizácii. Výmena informácií o novom softvéri, robotických riešeniach a automatizačných komponentoch významne ovplyvní nový vývoj a posunie odvetvie vpred.

Na tomto priemyselnom stretnutí bude prítomná aj spoločnosť Dunkermotoren, značka AMETEK, ktorá posilní intralogistiku inovatívnymi technológiami pohonov a digitálnymi riešeniami.

Napríklad nová prevodovka PLG 75 SL Servoline so životnosťou viac ako 20 000 hodín v kombinácii s jednosmernými servomotormi výrobcu pohonnej techniky s dlhou životnosťou je ideálnym riešením pre automatizáciu priemyselných aplikácií s mimoriadne vysokou frekvenciou cyklov.

Portfólio produktov špeciálne pre dopravné systémy bez vodiča, ako sú AGV a AMR, umožňuje obzvlášť kompaktné riešenia, ktoré bezpečne manévrujú s nákladmi do 4 ton v skladoch a výrobných halách.

Či už mobilné alebo integrované do systému - softvérové riešenia od vlastnej digitálnej značky nexofox zabezpečujú živé monitorovanie všetkých údajov o motore a prevádzke bez ohľadu na miesto. Monitorovanie stavu a prediktívna údržba už nie sú snom budúcnosti, ale vďaka spoločnosti nexofox sú už realitou vo vašej inteligentnej továrni.

Navrhnite priemyselnú automatizáciu budúcnosti a navštívte spoločnosť Dunkermotoren na veľtrhu aaa Chemnitz v stánku 1-127.

Viac noviniek

Nový regulátor 4Q od spoločnosti Dunkermotoren ponúka vysoký výkon za prijateľnú cenu

Bezpečnostná knižnica SISTEMA pre inteligentné motory dPro spoločnosti Dunkermotoren s ST...

Spoločnosť Dunkermotoren, značka AMETEK, je hrdá na to, že môže poháňať pretekárske vozidlo tímu Milhagem z univerzity v Minas Gerais svojím bezkartáčovým jednosmerným motorom
Spoločnosť Dunkermotoren vydáva nové číslo svojho časopisu Motion Journal "mo

Od 14. do 17. mája 2024 otvorí výstava Interclean v Amsterdame...

Nový snímač s vysokým rozlíšením od spoločnosti Dunkermotoren pre najvyššie požiadavky na presnosť