Katalóg

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

29.09.2024 01:09

Novinky v spoločnosti norelem: Upevňovacie systémy pre meracie technológie

spoločnosť norelem rozširuje svoj sortiment o modulárne upevňovacie systémy pre meracie technológie. Tie zabezpečujú spoľahlivé a presné výsledky merania optimalizáciou umiestnenia skúšobných dielov. Presná meracia technika je v automatizácii kľúčová na zabezpečenie kvality výrobkov prostredníctvom nepretržitého monitorovania meracích a testovacích údajov. norelem sa od konkurencie odlišuje flexibilným modulárnym riešením.



Fixačné systémy pomáhajú bezpečne a s opakovateľnou presnosťou fixovať skúšobné diely s použitím čo najnižšej upínacej sily. norelem sa zámerne odlišuje od upínacej techniky a "len" odkazuje na fixačné systémy, pretože na nastavenie aj zložitých systémov sú potrebné výrazne nižšie sily. Štandardizované moduly umožňujú rýchlu výmenu pre neustále sa meniace meracie úlohy, napríklad v oblasti označovania, laserovej a dávkovacej techniky, manipulácie a potravinárskeho priemyslu.



Na jednorazové fixácie a opakujúce sa meracie úlohy

spoločnosť norelem má vo svojom programe rôzne riešenia pre bežné meracie technológie: upínacie prípravky na dotykové meranie dielov na súradnicových meracích strojoch, na optické meracie procesy, ako aj na meranie povrchu a kontúr a na požiadanie aj na iné procesy.

spoločnosť norelem ponúka veľký výber kombinovateľných štandardných modulov vrátane základných držiakov, prídavných modulov, manipulačných jednotiek a upínacích prvkov. Vďaka štandardizovanému rozhraniu ich možno presne upevniť a kombinovať, aby sa vytvorili nové prípravky s opakovateľnou presnosťou - ide o riešenie, ktoré šetrí zdroje a je nákladovo efektívne. Okrem toho je možné dosiahnuť všetky meracie body v rámci jednej upínacej operácie.



Jednoduchá montáž, demontáž a opätovné použitie

Je možné objednať aj súpravy upínacích komponentov, každú pre súradnicové meracie stroje, meranie povrchu a kontúr, ako aj pre optické meracie metódy. Súpravy pozostávajú z vopred definovaného výberu produktov; vždy obsahujú základné, montážne a upínacie prvky. To umožňuje jednoduché a zložité upínacie a meracie prípravky ľahko zostaviť a demontovať a rýchlo upínať obrobky. Komponenty odolné voči opotrebovaniu a nevyžadujúce údržbu sa dajú vždy prispôsobiť novým testovacím úlohám, a teda opätovne použiť - bez nutnosti opätovnej kalibrácie. Nový rýchlovýmenný paletový systém umožňuje nastavenie aj mimo optického meracieho zariadenia.

Viac noviniek

norelem rozširuje svoj sortiment štandardných dielov

norelem závesy pre hliníkové profily

Závesy sa nachádzajú všade tam,...

Kamión plný inovácií
Riešenie pre bezchybné obrábanie
Novinka od spoločnosti norelem: Lineárne valčekové vedenia
Rýchloupínacie svorky ako spojovacie prvky v rýchlovýmennom systéme od spoločnosti norelem