Katalóg

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

12.09.2024 01:09

Plne integrovaný nákladovo efektívny regulátor

Nový regulátor 4Q od spoločnosti Dunkermotoren ponúka vysoký výkon za prijateľnú cenu

Bezkartáčový motor BG 42 od spoločnosti Dunkermotoren, značky AMETEK, sa už dlho uplatňuje v mnohých aplikáciách a priemyselných odvetviach. Teraz výrobca pohonnej techniky uvádza na trh ďalší integrovaný regulátor. BG 42 dGo presvedčí vysokým výkonom za mimoriadne prijateľnú cenu. Plnohodnotný 4-kvadrantový regulátor sa dá parametrizovať ex works a možno ho jednoducho ovládať prostredníctvom jeho vstupov. Využíva tiež plný potenciál motora - bez ohľadu na zvolenú dĺžku a menovité napätie (BG 42x15 12V až BG 42x45 48V).

Integráciou regulátora do telesa motora a optimalizáciou prevádzkových parametrov možno nakonfigurovať mimoriadne účinný pohon, ktorý šetrí cennú energiu a výrazne predlžuje dobu prevádzky zariadení napájaných z batérie.

Vďaka konfigurovateľným pripojeniam možno mapovať plnú funkčnosť motora požadovanú v aplikácii s čo najmenším počtom vodičov. Napríklad v základnej verzii je na využitie plného potenciálu okrem napájania potrebný len jeden analógový vstup, jeden výstup rýchlosti a dva digitálne vstupy.

Vyžaduje sa trieda ochrany? Žiadny problém! Nový regulátor dGo možno integrovať aj do robustnej verzie BG45, ktorá je vybavená hybridnými zástrčkami a je k dispozícii s krytím až do IP65. V aplikáciách čerpadiel umožňuje nový regulátor BG42 dGo napríklad presne riadené otáčky a presnú konfiguráciu požadovaného prietoku, čo výrazne zvyšuje účinnosť takéhoto systému. Obmedzenie krútiaceho momentu sa však dá nastaviť aj presne a reprodukovateľne ex works pre každú aplikáciu, čo sa vyžaduje napríklad pri dojacích robotoch alebo kontrole napnutia remeňov vo výrobných systémoch. So systémom BG 42 dGo ponúka spoločnosť Dunkermotoren mimoriadne úspornú koncepciu pohonu, ktorú možno optimálne konfigurovať pre mnohé aplikácie.

Viac noviniek

Spoločnosť Dunkermotoren pripravuje pôdu pre plne automatizovanú a digitalizovanú intralogistiku

Bezpečnostná knižnica SISTEMA pre inteligentné motory dPro spoločnosti Dunkermotoren s ST...

Spoločnosť Dunkermotoren, značka AMETEK, je hrdá na to, že môže poháňať pretekárske vozidlo tímu Milhagem z univerzity v Minas Gerais svojím bezkartáčovým jednosmerným motorom
Spoločnosť Dunkermotoren vydáva nové číslo svojho časopisu Motion Journal "mo

Od 14. do 17. mája 2024 otvorí výstava Interclean v Amsterdame...

Nový snímač s vysokým rozlíšením od spoločnosti Dunkermotoren pre najvyššie požiadavky na presnosť