Katalóg

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Späť na zoznam

Prášok nano oxidu železitého (HE-O-011, 1309-37-1) od HME - Technologies GmbH

Dotaz na produkt  

Špecifikácie:

  • APS(nm): 50*200
  • Čistota (%): >99,99
  • Špecifický povrch (m2/g): 145-245
  • Objemová hustota (g/cm3): 1.4-3.8
  • Hustota(g/cm3): 4.2
  • Kryštálová forma: platinová
  • Farba: červená

Poznámka: podľa požiadaviek používateľa na nanočastice môžeme poskytnúť výrobky rôznych veľkostí.

Výkonnosť výrobku:

Nanoštruktúra a-Fe2O3 v oblasti plynových senzorov, katalýzy, magnetického záznamu a biomedicíny má široké možnosti využitia. Vzhľadom na vlastnosti a-Fe2O3 nanometrového materiálu a formu štruktúry je preto v centre pozornosti ľudí vždy spôsob, ako získať kontrolovateľnú morfologickú štruktúru a-Fe2O3 produktu. V súčasnosti mnohí vedci na span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4)2S2O8, NaH2PO4 , NaClO3, ako je sodná soľ olejová a morfológiu, pomocou hydrotermálne získala rad vretien, ako je guľa, kocka, bar, pás a lineárne a-Fe2O3 nanomateriály, Vzhľadom na vyššie uvedený spôsob štruktúry produktu, a ako husté v reakcii na zavedenie systému rôznych organických povrchovo aktívnych látok, ktoré poskytnú konečný produkt aplikácie a umývanie nepríjemnosti. V poslednej dobe naša spoločnosť prijíma špeciálnu metódu kontroly pre veľkoplošné kontrolovateľné, ako sú porézne vločkové nanomateriály a-Fe2O3, pretože jeho veľký špecifický povrch centrum aktivity, ako katalyzátor, poskytuje potrebné podmienky pre vysokú selektivitu a katalyzátory vysokú reaktivitu. Keď a-Fe2O3 dosiahol po nanometroch, ako katalyzátor spaľovania tuhých pohonných hmôt zo všeobecnej rýchlosti spaľovania pohonných hmôt a zlepšuje rýchlosť spaľovania, to 1 ~ 10 krát na výrobu vysokých rakiet a rakiet.

Použitie:

Môže byť široko používaný na pigmentáciu v stavebnom umelom mramore a farebnom cemente. Jeho pigment pre akvarel, farby, nátery a gumu, plastové farby, môže sa použiť aj pre priemysel magnetických materiálov.

Podmienky skladovania:

Tento výrobok by sa mal skladovať v suchom, chladnom a tesniacom prostredí, nesmie byť vystavený pôsobeniu vzduchu, okrem toho by sa mal vyhnúť veľkému tlaku, podľa bežnej prepravy tovaru

Dotaz na produkt