Katalóg

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Späť na zoznam

Nano karbid volfrámu prášok (HE-C-005, 12070-09-9) od HME - Technologies GmbH

Dotaz na produkt  

Špecifikácie:

  • APS(nm): 80
  • Čistota (%): >99,9
  • Špecifický povrch (m2/g): 60
  • Objemová hustota (g/cm3): 3.2
  • Hustota(g/cm3): 15.5
  • Kryštálová forma: šesťuholník
  • Farba: čierna

Poznámka: podľa požiadaviek používateľa môžeme poskytnúť rôzne veľkosti nanočastíc.

Výkonnosť výrobku:

Nano karbid volfrámu prášok, má vysokú čistotu, veľkosť častíc rovnomerné rozptýlenie dobré, je dôležitou surovinou na výrobu cementovaného karbidu, nano karbid volfrámu prášok môže tvrdú zliatinu má mnoho ďalších vynikajúcich vlastností
Nano karbid volfrámu prášok okrem má vysokú tvrdosť, tvrdý kráľ mimo, stále má odolnosť proti opotrebovaniu, odolnosť proti korózii, teplota, atď
Teplota topenia bola 2860 ° C ± 50 ° C, bod varu bol 6000 ° C a tiež nerozpustný vo vode, silná odolnosť proti kyselinám, vysoká tvrdosť a modul pružnosti.

Aplikácie:

Nano karbid volfrámu sa používa v kompozitných materiáloch, zlepšuje ich výkon: Nano-karbid volfrámu a kobaltu (WC-Co), príprava karbidového prášku pre kompozity je hlavnou surovinou a povlakom odolným proti opotrebovaniu. Ako napríklad: rezné nástroje, počítače, stroje atď.; 2 práškový karbid nano-volfrámu vhodný pri vysokej teplote na mechanické spracovanie, môže vyrábať rezné nástroje, pece konštrukčných materiálov, prúdové motory, plynové turbíny a trysky atď.

Podmienky skladovania:

Tento výrobok by sa mal skladovať v suchom, chladnom a tesniacom prostredí, nesmie byť vystavený pôsobeniu vzduchu, okrem toho by sa mal vyhnúť veľkému tlaku, podľa bežnej prepravy tovaru.

Dotaz na produkt