Katalóg

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Späť na zoznam

Nano zlatý prášok (7440-57-5) od HME - Technologies GmbH

Dotaz na produkt  

Špecifikácie:

  • APS(nm): 15
  • Čistota (%): >99
  • Návrh aplikácie Dávkovanie (ppm): Zrieďte ho do rozpúšťadiel na báze vody v koncentrácii 1-5 ppm
  • Farba: morušová

Vlastnosti:

Roztok nanočastíc zlata sa pripravuje rozptýlením 15 nm alebo ešte menších nanočastíc zlata do vodného roztoku. Príprava sa skončí rovnomerným neutrálnym roztokom so stabilnou farbou. Roztok nanočastíc zlata sa javí ako slabo červený, nie zlatohnedý. Roztok nanočastíc zlata sa javí ako azúrový, keď sa v kondenzovanom stave pridá iná látka. Roztok je jedlý pre ľudí a úplne bezpečný pre kontakt s pokožkou. Podobne ako nanočastice striebra, aj nanočastice Au sú odolné voči antibiotikám.

Aplikácie:

Pri pridávaní do kozmetického výrobku zohrávajú nanočastice Au úlohu bieliacich, protistarnúcich a zmäkčujúcich látok; alebo ako potravinárske farbivá organizmov; genetická identifikácia; produkty na čistenie životného prostredia na rafináciu; používajú sa v potravinách, kozmetike ako konzervačné látky; aplikujú sa na výrobu antibakteriálnych, antimikrobiálnych, protizápalových liekov a zdravotníckych zariadení, zdravotníckych potrieb, zariadení na starostlivosť o krásu. Živý každodenný tovar, ako sú potraviny, nápoje, nanozlaté mydlo, zubné kefky, všetky druhy kozmetických masiek atď.

Podmienky skladovania:

Vodná disperzia nanočastíc by sa mala chrániť pred slnečným žiarením.
Výrobok je určený na účely výskumu a vývoja a používateľom musí byť odborná osoba (Táto osoba musí vedieť, ako tento výrobok používať.)
Disperzie nanočastíc sú suspenzie nanočastíc vo vode. Tieto disperzie sa môžu používať v pôvodnom stave alebo sa môžu riediť vhodnými (kompatibilnými) rozpúšťadlami. Nanočastice v disperziách sa niekedy môžu pri skladovaní usadiť, v takom prípade ich možno pred použitím premiešať (pretrepať).

Dotaz na produkt