Katalóg

ITT Enidine GmbH

Späť na zoznam

Priemyselné tlmice nárazov (ECO Series) od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Séria ECO Nastaviteľné tlmiče nárazov

Ekologický dizajn
Prečo sa uspokojiť s menej? Pokiaľ ide o ochranu komponentov vášho zariadenia pred poškodením spôsobeným vysokoenergetickými silami, ponúkame vysokokvalitné výrobky za atraktívne ceny, ktoré znesú akékoľvek porovnanie. Pre aplikácie, kde je čas prevádzkyschopnosti kritickým parametrom, poskytujú tlmiče nárazov radu Enidine ECO ochranu a odolnosť, ktorú si zaslúžite. Šetrí čas a peniaze.Spoločnosť ITT Enidine spôsobila revolúciu na trhu s priemyselnými tlmičmi nárazov tým, že ako prvá v odvetví predstavila konštrukcie šetrné k životnému prostrediu, ktoré odolávajú náročným podmienkam moderných zariadení.

Séria ECO je navrhnutá z materiálov a kvapalín, ktoré sú bezpečné pre naše životné prostredie. Rôzne modely poskytujú flexibilitu potrebnú pre širokú škálu prevádzkových podmienok s rôznymi hmotnosťami a zdvíhacími silami na pokrytie širokého rozsahu prevádzkových parametrov. Nový rad ECO poskytuje výkon, ktorý očakávate vo všetkých scenároch, či už ide o aplikácie s nízkou rýchlosťou a vysokou hnacou silou, alebo o aplikácie s vysokou rýchlosťou a nízkou hnacou silou.

Ideálne pre potravinárske a nápojové aplikácie a iné agresívne prostredia, kde je životnosť výrobku dôležitým aspektom životnosti zariadenia. Vďaka 336 hodinám testovania odolnosti v soľnej hmle ponúkajú nové tlmiče nárazov radu ECO spoločnosti Enidine ITT najlepšiu odolnosť proti korózii v odvetví spomedzi štandardných výrobkov.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Priemyselné tlmice nárazov

Priemyselné tlmice nárazov

Spoločnosť Enidine ponúka najkomplexnejší sortiment nastaviteľných priemyselných tlmičov s veľkým otvorom a montážneho príslušenstva, ktorý je v súčasnosti dostupný na trhu. Séria Enidine OEMXT má plo...

Priemyselné tlmice nárazov (Small-Bore Serie/ Mid-Bore Serie/Large-Bore Serie)

Nastaviteľné tlmiče radu Small-Bore

  • Absorpcia energie v malom balení
    Nastaviteľné hydraulické tlmiče nárazov ITT Enidine poskytujú flexibilitu...

Priemyselné tlmice nárazov (Jarret)

Špeciálne tlmiče pre veľké aplikácie

Priemyselné tlmiče nárazov série Jarret využívajú jedinečné kompresné a strihové vlastnosti špeciálne vyvinutých silikónových elastomér...