Katalóg

ITT Enidine GmbH

Späť na zoznam

Izolátory z oceľových lán od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Vysoko výkonné produkty na kontrolu vibrácií

Ak hľadáte vysoko výkonné lanové izolátory a kompaktné lanové izolátory, ITT Enidine Inc. je váš kompetentný partner. Lanové izolátory sú vyrobené z oceľových lán z nehrdzavejúcej ocele a pridržiavacie tyče sú vyrobené z hliníka, ktoré poskytujú účinné tlmenie vibrácií. Vďaka odolnosti voči korózii sú stabilné a dobre fungujú v širokom rozsahu aplikácií a podmienok prostredia. Na izolátory nemá vplyv olej, chemikálie, abrazívne látky, ozón a extrémne teploty.

Kompaktný lanový izolátor je menší ako konvenčná konštrukcia a tlmí nárazy a vibrácie na malom priestore. Jednobodová montáž poskytuje flexibilitu pri integrácii s existujúcimi výrobkami.

Vďaka viacerým možnostiam montáže, lisovacím vzorom a veľkostným variantom pomáhajú špirálové izolátory splniť všetky požiadavky na priemyselné, vojenské a komerčné aplikácie. Spoločnosť ITT Enidine Inc. si dala záväzok kvality a všetky výrobky spĺňajú normy DEF-STND 0755, MIL-STD-810, BV43-44, MIL-STD-167, STANAG-042, MIL-S-901 a MIL-E-5400.

Kompaktné lanové izolátory aj lanové izolátory sa môžu používať v komponentoch galérií, kde motory a ventilátory prenášajú vibrácie na susedné komponenty. Možno ich použiť aj na reguláciu vibrácií a tepelnej rozťažnosti.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Perá z drôteného lanka

Perá z drôteného lanka

Tlmenie vibrácií v malom balení

Použite kompaktné lanové izolátory spoločnosti ITT Enidine Inc na čo najlepšie tlmenie vibrácií. Kompaktná konštrukcia je menšia ako väčšina...