Katalóg

ITT Enidine GmbH

Späť na zoznam

Hydraulické tlmiče (HD/HDN Series) od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Séria tlmičov nárazov pre veľké zaťaženie HD/HDN

Spomalenie veľkých zariadení
Séria tlmičov nárazov Enidine HD/HDN Heavy Duty chráni zariadenia pred silnými nárazmi v aplikáciách, ako sú automatizované skladovacie a vyhľadávacie systémy a mostové (mostové) žeriavy. Ponúkajú sa s rôznymi dĺžkami zdvihu a charakteristikami tlmenia, aby sa zvýšila životnosť zariadení a splnili najprísnejšie požiadavky na spomalenie.

Vďaka špeciálnej kompaktnej konštrukcii tieto tlmiče umožňujú plynulé a bezpečné spomalenie veľkých energií až do 903 879 Nm na cyklus. Tieto modely majú namiesto mechanického spätného pruženia vnútorný vzduchom plnený akumulátor mechúra, vďaka čomu sú celkovo kratšie a ľahšie. Pozinkované vonkajšie komponenty poskytujú zvýšenú povrchovú ochranu. Pre aplikácie vo vysoko korozívnom prostredí ponúkame špeciálny materiál piestnej tyče a špeciálny epoxidový náter. Všetky hydraulické tlmiče nárazov Enidine pre vysoké zaťaženie spĺňajú požiadavky OSHA, AISE, CMAA a ďalších bezpečnostných špecifikácií, napríklad DIN a FEM.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Hydraulické tlmiče

Nenastaviteľné hydraulické tlmiče

Neregulovateľné hydraulické tlmiče Enidine radu PXR s malým otvorom sa dokážu prispôsobiť veľkému množstvu vstupnej energie. Tento nový rozšírený rad priemyselných tlmičov nárazov odolných voči man...