Katalóg

ITT Enidine GmbH

Späť na zoznam

Elastomerové izolačné držiaky od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Vlastné elastoméry a zariadenia na tlmenie hluku

Komponenty na tlmenie hluku, vibrácií a energie
Elastomerové tlmiace prvky spoločnosti Enidine poskytujú výrazné zníženie hluku a tlmenie vibrácií.". Okrem štandardného produktového radu spoločnosť Enidine vyvíja zákazkové elastomérové výrobky s využitím najmodernejších nástrojov a techník na vývoj materiálov, testovanie a rýchlu výrobu prototypov. Tieto výrobky dopĺňajú existujúcu ponuku spoločnosti Enidine v oblasti izolácie nárazov a vibrácií, čím sa spoločnosť Enidine stáva jediným zdrojom izolácie nárazov a vibrácií.

Vďaka elastomérovým tlmiacim prvkom spoločnosti Enidine pracujú systémy plynulejšie, tichšie a s kratšími prestojmi, čo znamená, že dosahujú dlhšiu životnosť. Medzi aplikácie patria kancelárske stroje, priemyselné zariadenia, elektronika a iné systémy, kde sa vyžaduje tlmenie vibrácií. Elastomérové výrobky spoločnosti Enidine zahŕňajú nielen "hotové" riešenia problémov s tlmením nárazov, vibrácií a hluku, ale aj zákazkové konštrukčné riešenia pre mechanicky zložité alebo environmentálne vyvolané nárazy a vibrácie.

Program zabezpečenia kvality spoločnosti Enidine v súlade s medzinárodnou normou ISO 9001 zahŕňa všetky aspekty návrhu, výroby a správy. Tento program zabezpečuje, že kvalitné výrobky sú navrhnuté, vyrobené a dodané podľa špecifikácie a k spokojnosti našich zákazníkov. Systém kvality spoločnosti Enidine naďalej spĺňa požiadavky MIL-I-45208 a MIL-STD-45662.

Dotaz na produkt