Katalóg

ITT Enidine GmbH

Späť na zoznam

Tlmiče narazov pre vysoké zaťaženie (HI Series) od ITT Enidine GmbH

Dotaz na produkt  

Ťažký priemyselný tlmič nárazov série HI

Jednoduché bezpečnostné zarážky pre veľké stroje

Tlmiče nárazov pre ťažký priemysel (séria HI) od spoločnosti ITT Enidine Inc. poskytujú bezpečnú ochranu ťažkých strojov, žeriavov a zariadení pri preprave a pohybe výrobkov.

Veľkopriestorové tlmiče nárazov pre ťažké zaťaženie sú individuálne navrhnuté tak, aby spomaľovali pohybujúce sa bremená v rôznych podmienkach a spĺňali priemyselné predpísané bezpečnostné normy. Typickými aplikáciami sú ovládanie mostových žeriavov, vozíkových plošín, mostových žeriavov, presun veľkých kontajnerov a bezpečnostné zastávky pri preprave. Priemyselne overené konštrukčné technológie v kombinácii s celosvetovými inštaláciami výrobkov zabezpečujú optimálny výkon, ktorý prekonáva aj tie najnáročnejšie očakávania zákazníkov.

Pred výrobou tlmičov radu HI sa vytvárajú počítačové simulované krivky odozvy na modelovanie skutočných podmienok, overenie výkonu výrobku, potvrdenie charakteristík tlmenia a vytvorenie konštrukcií s vlastnými škrtiacimi otvormi vhodnými pre rôzne podmienky alebo špecifické požiadavky na tlmenie.

ITT Enidine Inc. Tlmiče radu HI sú vybavené systémom s dusíkovou bázou (bezúdržbovým) pre plynulé spomaľovanie a plný návrat piestnice. Predimenzovaná plocha otvoru má za následok optimálnu absorpciu energie a vyššie bezpečnostné faktory. Pokročilé testovacie zariadenia spoločnosti ITT Enidine Inc. zabezpečujú integritu konštrukcie a výkonnosť výrobku.

Dotaz na produkt