Katalóg

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Späť na zoznam

Beznosné snímače od Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Dotaz na produkt  

Spoľahlivé meranie rýchlosti pomocou magnetického snímača.

Bezložiskové snímače sú dokonalou alternatívou k ložiskovým snímačom vďaka svojej kompaktnej konštrukcii a možnosti jednoduchej montáže na takmer akýkoľvek priemer hriadeľa. Bezložiskové snímače od spoločnosti Kübler sa už dnes používajú v pohonnej a výťahovej technike, pri asynchrónnych motoroch alebo motoroch s vonkajším rotorom, prípadne v generátoroch, veľkých motoroch a veterných turbínach. Naša inteligentná technológia je k dispozícii pre najvyššiu kvalitu signálu. Digitálne spracovanie signálu v reálnom čase kompenzuje možné chyby signálu a optimalizuje riadenie pohonu. Navrhujte svoje zariadenia, stroje alebo motory s firmou Kübler!

Inkrementálne snímače bez ložiska

Ideálne na presné meranie otáčok s rozlíšením až 16 000 impulzov na otáčku a dostupné vo verziách HTL alebo TTL. Jednoduchá a rýchla inštalácia vďaka rôznym možnostiam montáže na hriadeľ, ako je prítlačné sedlo, nábojová skrutka alebo skrutková príruba. Veľká montážna tolerancia medzi magnetickým krúžkom a hlavou snímača.

Absolútne bezložiskové snímače

Ideálne na presné snímanie polohy alebo uhla s rozlíšením až 16 000 meracích krokov na otáčku a dostupné vo verziách SSI alebo CANopen. Prídavné inkrementálne signály pre vysoko dynamické pohony. Vďaka absolútnemu princípu merania je konštrukcia hlavy snímača prispôsobená polomeru magnetického krúžku. Štandardný priemer hriadeľa 30 mm. Je tento priemer pre vašu aplikáciu nedostatočný? Žiadny problém. Kontaktujte nás.
Pri väčších množstvách môžeme realizovať vaše vlastné riešenie bez ložiskového snímača.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Rotačné snímače

Rotačné snímače

Rotačné snímače sa používajú všade tam, kde je potrebné merať dĺžky, polohy, rýchlosti a uhly. Prevádzajú mechanické pohyby na elektrické signály. Princípy činnosti rotačných snímačov sa líšia. Preto...