Katalóg

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Späť na zoznam

Induktivní senzory - Spínací zesilovače od ifm electronic GmbH

Dotaz na produkt  

Spínacie zosilňovače pre senzory NAMUR

Spínacie zosilňovače NAMUR vyhodnocujú signál zo snímača a prenášajú spínací signál do riadiacej jednotky. Spĺňajú požiadavky mnohých medzinárodných smerníc na použitie v nebezpečných priestoroch.

Spínacie zosilňovače sú k dispozícii s reléovými výstupmi, aktívnymi tranzistorovými výstupmi alebo bezpotenciálovými optočlenmi. Zosilňovače sú určené na pripojenie snímačov NAMUR podľa normy DIN EN 60947-5-6 a mechanických spínačov. Poskytujú napájacie napätie pre iskrovo bezpečný obvod.

Spínacie zosilňovače na konverziu signálov snímačov

Tranzistorové výstupy bežných snímačov sú určené na malé zaťažovacie prúdy. Ak chce používateľ spínať vyššie prúdy alebo dokonca striedavé prúdy, musí použiť spínací zosilňovač Ten využíva signál zo snímača na ovládanie výstupného relé.

ifm ponúka spínacie zosilňovače v jedno- a dvojkanálovom vyhotovení. Majú integrovaný širokopásmový napájací zdroj (110...240 V AC) na napájanie pripojených snímačov napätím (24 V DC). Vďaka štíhlej konštrukcii zaberajú spínacie zosilňovače v rozvádzači veľmi málo miesta.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Induktívne senzory

Induktívne senzory

Indukčné bezkontaktné spínače sú v súčasnosti nevyhnutné na priemyselné použitie. V porovnaní s mechanickými spínačmi ponúkajú takmer ideálne podmienky: bezkontaktnú prevádzku bez akéhokoľvek opotrebo...

Indukčné senzory s puzdrom z nehrdzavejúcej ocele

Indukčné snímače s puzdrom z nehrdzavejúcej ocele pre automatizáciu výroby s korekčným faktorom K=1

  • Rovnomerný rozsah snímania na spoľahlivú detekciu všetkých kovov
  • Ko...

Induktivní senzory - Použití v oblastech s nebezpečím výbuchu

Používanie v nebezpečných oblastiach

spoločnosť ifm electronic ponúka množstvo indukčných snímačov na použitie v nebezpečných oblastiach - od závitových a obdĺžnikových typ...

Induktivní senzory - Analogové senzory

Analógové snímače

Indukčné analógové snímače sa môžu použiť tam, kde je potrebné merať vzdialenosti do 26 mm bez kontaktu a opotrebovania.
Proces sa monitoruje a riadi...

Induktivní senzory - Kruhové a trubicové senzory

Prstencové a trubicové snímače

Statické kruhové a trubicové snímače fungujú ako indukčné snímače. Keď sa v detekčnej zóne nachádza kov, generujú výstupný signál. Tieto sním...