Katalóg

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Späť na zoznam

Plniaci systém s technológiou váženia (FLUX-FILL WT) od FLUX-GERÄTE GmbH

Dotaz na produkt  

Pomocou poloautomatického plniaceho systému FLUX-FILL WT možno rýchlo, efektívne a bezpečne plniť nízkoviskózne až viskózne, ako aj penivé kvapaliny. Systém pracuje s kalibrovanou technológiou váženia a umožňuje tak plnenie v súlade s nemeckou vyhláškou o prebalení (FertigPackV).

Integrovaný systém riadenia plniacich programov uľahčuje plnenie kvapalín do najrôznejších nádob pomocou rôznych, automaticky vykonávaných metód plnenia, ako je napríklad plnenie cez otvor, pod otvor a pod otvor. Plnenie prostredníctvom hrubého a jemného dávkovania zabezpečuje dodržiavanie minimálnych množstiev a minimalizuje neúmyselné preplnenie. Vďaka tomu je systém obzvlášť vhodný na plnenie malých a stredne veľkých dávok kontajnerov, s výmenou kontajnerov aj bez nej - na interné použitie, ako aj na predaj.

V kombinácii s ďalšími výrobkami z radu čerpadiel a príslušenstva FLUX je možné optimálne navrhnúť aj napájaciu stranu pre danú aplikáciu. Týmto spôsobom je možné nakonfigurovať kompaktnú poloautomatickú plniacu linku z plniaceho systému a napájacích komponentov.

Dotaz na produkt