Katalóg

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Späť na zoznam

Systém tepelného profilovania Datapaq® Food Tracker® od FLUKE Process Instruments GmbH

Dotaz na produkt  

Systémy Datapaq® Food Tracker® na profilovanie teploty sa skladajú zo záznamníka údajov, ochrannej tepelnej bariéry a softvéru Insight. So systémom Datapaq môžete zaručiť kvalitu a bezpečnosť vareného mäsa, hydiny, pekárenských výrobkov a hotových jedál.

Systémy Datapaq, ktoré sú navrhnuté tak, aby odolali aj tým najnáročnejším podmienkam, prechádzajú pecou alebo mrazničkou spolu s potravinovým výrobkom a vytvárajú úplný záznam o teplotách výrobku. Teplotu výrobku môžete monitorovať počas celého cyklu varenia/mrazenia v statických alebo transportných rúrach, ako aj v parných varičoch, fritézach a šokových mrazničkách.

Softvér Food Tracker Insight

Pomocou softvéru Insight premeníte surové údaje na zmysluplné informácie o vašom procese vrátane okamžitých správ o letálnosti. Dokumentujte svoj proces na zvýšenie produktivity, ako aj formálnu dokumentáciu, napríklad HACCP. Medzi funkcie patrí:

Analýza procesu: Automaticky vypočítajte všetky kritické kontrolné body procesu, aby ste splnili požiadavky HACCP.
Výpočty a hlásenia letality: Používajte presné výpočty letality pre riziko mikroorganizmov vo vašom konkrétnom procese a výrobku (hodnota Fo), čím zabezpečíte najvyššiu kvalitu vašich potravín.
Optimalizácia procesu a vyhľadávanie chýb: Rýchlo lokalizujte presnú polohu horúcich alebo studených miest v peci, čím minimalizujete výrobné straty.
Vykazovanie: Vytvárajte certifikované a vysledovateľné správy o profile, aby ste uspokojili všetky potreby validačnej dokumentácie HACCP.
Monitorovanie: Na počítači sledujte presný okamih, kedy váš výrobok dosiahne požadovanú bezpečnú teplotu pečenia.

Záznamník údajov MultiPaq21

Záznamník údajov MultiPaq21 má až osem kanálov (typ T alebo K), čo vám umožňuje zhromažďovať údaje o teplotách výrobku a prostredia až z ôsmich miest naraz. Pomocou flexibilných termočlánkových káblov možno snímače teploty presne umiestniť vo výrobku, na povrchu alebo vo vzduchu. Môžu zaznamenávať teploty bez toho, aby záznamník údajov alebo jeho hmotnosť ovplyvňovali charakteristiku odozvy snímačov, a tým aj presnosť meraní.

Záznamník údajov je navrhnutý tak, aby odolal aj tým najnáročnejším aplikáciám v potravinárskom priemysle, a má stupeň krytia IP67 so špeciálnymi vodotesnými pripojeniami termočlánkov, ktoré chránia pred parou, vodnými sprchami a bežnými čistiacimi postupmi. Záznamník uloží až osem profilov pred tým, ako je potrebné ho stiahnuť.

Tepelné bariéry
Tepelné bariéry Datapaq, ktoré využívajú rovnakú izolačnú technológiu ako "čierne skrinky" v lietadlách, sú umiestnené v robustnom puzdre z nehrdzavejúcej ocele a sú navrhnuté tak, aby vydržali mnoho rokov. Tepelné bariéry Datapaq odolávajú najnáročnejším priemyselným podmienkam pri varení vrátane varenia v pare, dlhodobého pečenia pri vysokej teplote alebo dokonca bleskového vyprážania, pri ktorom je celý systém ponorený do oleja.

Na rozdiel od iných komerčných systémov nie je potrebné chrániť záznamník údajov vo vnútri výrobku. Keďže bariéra môže byť umiestnená mimo výrobku, monitorovacie zariadenie neovplyvní tepelné vlastnosti výrobku.

Termočlánky

Termočlánky (typ T alebo K) sa dodávajú s vodotesnými konektormi a pozlátenými prípojkami, ktoré zabezpečujú krytie záznamníka údajov IP67. Spoľahlivosť a presnosť sú zaručené v najnepriaznivejších prostrediach vrátane pary, vody a kondenzácie. Termočlánky možno kombinovať, párovať a zamieňať podľa typu procesu a výrobku. Dĺžky termočlánkových káblov možno tiež prispôsobiť tak, aby presne zodpovedali požiadavkám procesu.

Príslušenstvo

Na doplnenie profilovania teploty pri spracovaní potravín ponúka spoločnosť Datapaq rôzne príslušenstvo, vrátane:

Rádiotelemetrický systém Food Trackerumožňuje v reálnom čase sledovať, čo sa deje s vaším výrobkom počas procesu tepelného spracovania. Počas procesu môžete porovnávať skutočné teploty výrobku so špecifikáciou a optimalizovať časy cyklov. Podrobné informácie nájdete v brožúre Food Tracker Radio Telemetry System.

Food Tray and Jigzaručuje opakovateľnosť profilu v dopravovaných procesoch. Zásobník na potraviny možno používať bez zastavenia dopravnej linky alebo narušenia výroby. Zásobníky na potraviny sú určené na malé výrobky, ako sú napríklad kuracie nugetky. Termoelektrický prípravok je určený na široké dopravované procesy, ako sú veľké pekárenské pece. Podrobné informácie nájdete v brožúre Food Tray and Jig, ktorú si môžete stiahnuť.

Senzor vlhkosti meria vlhkosť, ako aj teplotu v procesoch do 200 °C/400 °F. Tento snímač je ideálny pre pekárenské aplikácie, ako je napríklad skúšanie/skúšanie, a tiež tam, kde sa meranie vlhkosti môže použiť na pomoc pri overovaní riadenia pece, optimalizácii výnosov a zlepšovaní kvality. Podrobné informácie si stiahnite z brožúry Snímač vlhkosti.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Teplomery

Teplomery (Raynger 3i Plus)

Vysokoteplotný ručný infračervený teplomer Raytek® Raynger 3i Plus je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky na výkonnosť procesov v mnohých priemyselných aplikáciách vrátane veľmi náročných horú...

Systémy Datapaq® na profilovanie tepelného spracovania pecí

Datapaq Furnace Tracker for Metals Heat Treating od spoločnosti Fluke Process Instruments obsahuje záznamník údajov Datapaq TP6, výber tepelnej bariéry (Datapaq TB40 alebo TB49), termočlánky a náš...

Systémy Datapaq® na zisťovanie rovnomernosti teploty v peci

Systém Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) od spoločnosti Fluke Process Instruments ponúka možnosť výberu záznamníka údajov (TP6 alebo XDL12), výberu tepelnej bariéry (TB45...

Systémy pecí Datapaq® na meranie teplotného profilu

Špeciálne profilovacie systémy Datapaq Furnace Tracker od spoločnosti Fluke Process Instruments obsahujú záznamníky údajov Datapaq TP6 a Datapaq DP5, stovky tepelných bariér špecifických pre danú a...

Teplomery (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Spoločnosť Datapaq® ponúka systém Oven Tracker® XL2, najnovšiu generáciu systémov Oven Tracker na robustné, komplexné, inteligentné a ľahko použiteľné profilovanie teploty v rúre