Katalóg

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Späť na zoznam

Systémy tepelného profilovania Datapaq® Solar Tracker® od FLUKE Process Instruments GmbH

Dotaz na produkt  

Systémy na profilovanie teploty SolarPaq® sú určené na špecifické použitie pri výrobe solárnych fotovoltaických zariadení (FV). Tieto systémy pozostávajúce z užívateľsky prívetivého softvéru Insight™, záznamníkov údajov Datapaq® Q18, tepelných bariér z nehrdzavejúcej ocele, termočlánkov s PTFE alebo minerálnou izoláciou a príslušenstva vám poskytujú nástroje potrebné na dosiahnutie najvyšších výrobných výnosov.

Záznamník Datapaq Q18 je vybavený robustnými, spoľahlivými a presnými obvodmi na zber údajov, prehľadnými indikátormi stavu a inteligentným systémom správy batérií. Je tiež vybavený tlačidlami štart/stop, časovým alebo teplotným spúšťačom, pamäťovou kapacitou 300 000 meraní a meria široké teplotné rozsahy od -200 °C do 1370 °C/-328°F do 2498°F.

Profilovací systém SolarPaq pre povrchovú úpravu panelov CiGs

Systém profilovania teploty SolarPaq pre povrchovú úpravu panelov CiGs monitoruje sklenený substrát pri jeho prechode procesom vákuového povlakovania. Jeho jadro, datalogger DQ1840, je umiestnené v kryte z nehrdzavejúcej ocele opracovanej z masívneho materiálu s hrúbkou iba 9 mm (0,35"), pričom všetky LED diódy a tlačidlá sú zapustené kvôli ochrane pred teplom počas procesu.

Tento systém prechádza viackomorovým procesom a meria teplotný profil až zo 4 pozícií na skle; dokonca aj pri aktivovanej plazme. Táto funkcia v kombinácii s jedinečnou tepelnou bariérou reflexnej dosky umožňuje používať systém bez narušenia bežného výrobného toku.

Profilovací systém SolarPaq pre antireflexnú vrstvu

Systém profilovania teploty SolarPaq pre antireflexné povlakovanie monitoruje teplotný profil fotovoltaických (PV) článkov pri ich prechode procesom plazmového povlakovania bez rušivých a nákladných úprav nosiča článku.

Na základe nášho výskumu s hlavnými výrobcami zariadení bol tento profilovací systém navrhnutý tak, aby prechádzal procesnými komorami a meral teploty článkov aj pri aktivovanej plazme. Táto vlastnosť v kombinácii s jedinečnou možnosťou priameho zasunutia do nemodifikovaného nosiča buniek umožňuje vykonávať profilovanie teploty bez narušenia bežného výrobného toku.

Systém SolarPaq na laminovanie

Systém Datapaq SolarPaq na profilovanie teploty pre proces vákuového laminovania je jednoduchým a rýchlym riešením monitorovania teploty bez potreby vlečenia termočlánkov alebo rizika poškodenia laminovacieho zariadenia. Záznamník a k nemu pripojené termočlánky sa umiestnia do laminátora spolu s monitorovaným listom. Systém prechádza laminátorom a po výstupe z neho sa môžu stiahnuť a analyzovať informácie o teplotnom profile.

Systém SolarPaq na kontaktné sušenie

Tento jedinečný systém SolarPaq na profilovanie teploty pre proces kontaktného sušenia sa môže použiť na monitorovanie teplotného profilu cez sušiarne s odstupmi len 10 mm (,39 palca). Vďaka použitiu nového, vysokohmotnostného a nízko položeného dataloggeru teploty DQ1840 tento systém zmierňuje potrebu použitia tepelnej bariéry, čím zabezpečuje, že optimalizácia procesu sušenia je rýchla a jednoduchá.


Systém SolarPaq pre kontaktné vypaľovanie

Systém profilovania teploty SolarPaq pre procesy kontaktného vypaľovania využíva radikálne novú svorku na sondy a umožňuje presné a opakovateľné merania na výrobnej bunke bez potreby lepenia alebo nastavovania skúšobného kusu. Bunka sa zasunie do nosiča a špeciálne navrhnuté termočlánky sa potom podľa potreby nasunú na požadované miesto.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Teplomery

Teplomery (Raynger 3i Plus)

Vysokoteplotný ručný infračervený teplomer Raytek® Raynger 3i Plus je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky na výkonnosť procesov v mnohých priemyselných aplikáciách vrátane veľmi náročných horú...

Systémy Datapaq® na profilovanie tepelného spracovania pecí

Datapaq Furnace Tracker for Metals Heat Treating od spoločnosti Fluke Process Instruments obsahuje záznamník údajov Datapaq TP6, výber tepelnej bariéry (Datapaq TB40 alebo TB49), termočlánky a náš...

Systémy Datapaq® na zisťovanie rovnomernosti teploty v peci

Systém Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) od spoločnosti Fluke Process Instruments ponúka možnosť výberu záznamníka údajov (TP6 alebo XDL12), výberu tepelnej bariéry (TB45...

Systémy pecí Datapaq® na meranie teplotného profilu

Špeciálne profilovacie systémy Datapaq Furnace Tracker od spoločnosti Fluke Process Instruments obsahujú záznamníky údajov Datapaq TP6 a Datapaq DP5, stovky tepelných bariér špecifických pre danú a...

Teplomery (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Spoločnosť Datapaq® ponúka systém Oven Tracker® XL2, najnovšiu generáciu systémov Oven Tracker na robustné, komplexné, inteligentné a ľahko použiteľné profilovanie teploty v rúre