Katalóg

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Späť na zoznam

Bezpečnostný systém proti prevráteniu od Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Dotaz na produkt  

Systém na upevnenie cievok Dolezych bol špeciálne vyvinutý na upevnenie okrúhlych nákladov, ako sú cievky, rúry a hriadele. Tie sa dajú rýchlo a jednoducho upevniť pomocou valčekového upevňovacieho systému na prepravu na cestách bez väčšej námahy.

Systém sa skladá z perforovanej koľajnice a dvoch upevňovacích klinov. Kliny sa skladajú z ložiskovej plochy a opornej plochy. Tento spôsob montáže uľahčuje a zjednodušuje nastavenie a výmenu klinov, ktoré možno umiestniť kdekoľvek v perforovanej koľajnici. To umožňuje prepravu nákladu rôznych priemerov. Kliny sú tiež vybavené dodatočným bezpečnostným zariadením, ktoré zabraňuje ich vypadnutiu z perforovanej koľajnice počas prepravy. Systém upevnenia valčekov možno použiť pozdĺžne aj priečne na ložnej ploche. V súlade s technickými špecifikáciami prepravnej jednotky nie je tento systém viazaný na žiadne konkrétne miesto na ložnej ploche.

Pri vývoji sa kládol veľký dôraz na rýchlu aplikáciu a jednoduchú manipuláciu, pričom sa zohľadňovali predpisy pre upevnenie bremena požadované podľa VDI 2700 ff pre prepravu napr. pevne navinutých papierových roliek, zvitkov, káblových bubnov atď. Systém je vyrobený z vysokokvalitného materiálu a možno ho použiť pre rôzne typy bremien. Vďaka vysokokvalitnému materiálu ho možno použiť na širokú škálu rôznych zaťažení.

Dodatočné zaistenie vhodnými upevňovacími popruhmi, pomocou silového alebo tvarového zaistenia nákladu alebo kombináciou týchto dvoch metód poskytuje veľmi dobré zaistenie nákladu.

Vaše výhody:
  • zabezpečuje káblové bubny s hmotnosťou do 20 000 kg (použitie 2 koľajníc)
  • rýchla montáž a demontáž vďaka nízkej vlastnej hmotnosti
  • schválené spoločnosťou TÜV Nord

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Systémy zaistenia nákladu

Uväzovacie siete

Zabezpečenie na mieru pre každý typ vozidla

Siete na upevnenie nákladu DoKEP sú praktickými pomocníkmi na dokonalé upevnenie nákladu v kombi, dodávkach, prívesoch alebo nákladných vozidlách...

Záťažové svorky s račňou

Hlavný bod: Nový princíp dizajnu

Tajomstvo doteraz jedinečného pomeru medzi upínacím zdvihom a celkovou dĺžkou spočíva v konštrukcii račňového upínača DoRa. Namiesto dvoch závitových vretie...