Katalóg

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Späť na zoznam

Pripojovací kábel/spojovací kábel od ifm electronic GmbH

Dotaz na produkt  

Zásuvky
Zásuvky sa všeobecne používajú v automatizačnej technike na pripojenie snímačov a akčných členov s konektormi k rozdeľovačom.

Aj pri ručnom upevnení je zaručené dokonalé trvalé utesnenie pripojenia snímačov a akčných členov. Integrovaný koncový doraz chráni O-krúžok pred zničením spôsobeným príliš utiahnutou spojovacou maticou. Aj v náročných priemyselných podmienkach sú konektory chránené proti nechcenému uvoľneniu špeciálnou ochranou proti vibráciám. Niektoré typy sú vybavené dobre viditeľnými LED diódami na indikáciu prevádzky a stavu spínania.

Ich matica z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele a tesniace materiály potravinárskej triedy

kvalifikujú zásuvky ecolink EVT a EVF na použitie v hygienických a vlhkých priestoroch. Zásuvky sú odolné voči častému vysokotlakovému čisteniu agresívnymi čistiacimi prostriedkami. Vďaka širokému teplotnému rozsahu a necitlivosti na rýchle zmeny teploty sú obzvlášť vhodné na použitie v potravinárskom a nápojovom priemysle.

Káblové zástrčky
Káblové zástrčky sa často používajú na pripojenie snímačov a akčných členov s pripojovacími svorkami k rozdeľovačom alebo modulom v automatizačnej technike.

Aj pri ručnom upevnení je zaručené dokonalé trvalé utesnenie spojov rozdeľovačov a modulov. Ponúkajú vysokú ochranu proti vniknutiu vlhkosti a vysokú odolnosť materiálu voči agresívnym kvapalinám.

Káblové zástrčky ecolink EVT a EVF sú obzvlášť vhodné na použitie v hygienických a vlhkých priestoroch. Sú odolné voči častému vysokotlakovému čisteniu agresívnymi čistiacimi prostriedkami. Vďaka širokému teplotnému rozsahu a necitlivosti na rýchle zmeny teploty sú káblové zástrčky obzvlášť vhodné na použitie v potravinárskom a nápojovom priemysle.

Prepojovacie káble
Prepojovacie káble majú zástrčku a zásuvku. Používajú sa na pripojenie snímačov k rozdeľovačom a modulom.

Zabezpečujú spoľahlivé a trvalé utesnenie spojov snímača a rozdeľovača aj pri montáži bez použitia náradia. Integrovaný koncový doraz chráni O-krúžok pred zničením spôsobeným príliš utiahnutou spojovacou maticou. Aj v náročných priemyselných podmienkach sú konektory chránené proti nechcenému uvoľneniu špeciálnou ochranou proti vibráciám. Niektoré typy sú vybavené dobre viditeľnými LED diódami na indikáciu prevádzky a stavu spínania.

Ich matica z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele a tesniace materiály potravinárskej kvality

kvalifikujú prepojovacie káble ecolink EVT a EVF na použitie v hygienických a vlhkých priestoroch. Prepojovacie káble sú odolné voči častému vysokotlakovému čisteniu agresívnymi čistiacimi prostriedkami. Vďaka širokému teplotnému rozsahu a necitlivosti na rýchle zmeny teploty sú obzvlášť vhodné na použitie v potravinárskom a nápojovom priemysle.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Spájacie prvky

Spájacie prvky (IO-Link)

Bezpečnostný modul pre IO-Link
8 bezpečných vstupov OSSD
4 výkonné výstupy so samostatným napájaním 24 V
Telegram PROFIsafe tunelovaný cez IO-Link
Bezpečnosť podľa SIL 3 a PLe