Krones AG
spracovanie cukru (SyPro) od Krones AG
Sladké, ovocné, kyslé alebo horké: sirupovňa je východiskovým bodom pre inovatívne chuťové zážitky, ktoré vývojári vašich produktov stále znovu a znovu vyvolávajú. Perfektné pracovné podmienky na miešanie nových chuťových nuáns a výrobu vašich úspešných produktov prinášajú mnoho výhod. Úspech vašich výrobkov na trhu je tak pripravený už od prvého kroku výrobného procesu.
V skratke
Koncepcia prípravy nápojových komponentov
Spracovanie práškových, tekutých alebo mrazených surovín na najrôznejšie produkty
Výroba hotových nápojov a hotových sirupov na ďalšie spracovanie
Flexibilne rozšíriteľná vďaka modulárnym jednotkám
Rozsah kapacít možno individuálne prispôsobiť kapacite vášho systému
Ďalšie produkty v sekcii Technológie spracovania