Katalóg

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

Späť na zoznam

Dopravná logistika (International) od LKW WALTER Internationale Transportorganisation

Dotaz na produkt  

LKW WALTER organizuje prepravu cestnou a kombinovanou dopravou. V celej Európe. Ponúkame vám tri modely, aby boli vaše vozidlá čo najlepšie obsadené.

Okružná preprava
Pri modeli okružnej prepravy vaše vozidlá neustále cestujú medzi dvoma krajinami. Sami sa môžete rozhodnúť, na ktorej trase chcete jazdiť. Tento model sa vyznačuje neustálym zamestnaním vašich nákladných vozidiel. Ťažíte z bezpečných možností zárobku, ktoré sa dajú dlhodobo plánovať, a z väčšieho zisku vďaka optimalizácii prázdnych kilometrov.

Jednosmerná doprava
Máte vlastných exportných alebo importných zákazníkov na jednotlivých trasách a hľadáte spiatočné náklady? Organizujte si chýbajúce náklady jednoducho a flexibilne pomocou LKW WALTER a maximalizujte využitie svojich vozidiel. Naplánujte si prepravu aj pomocou našej ponuky nákladu v burze nákladu NÁKLADY TÝŽDŇA.

Kamiónová preprava s návesom
Chcete so svojimi ťahačmi pracovať hlavne regionálne a cez víkend byť doma? Ako partner v nákladnej doprave prepravujete naše návesy so žeriavom medzi železničnými alebo trajektovými terminálmi a miestami nakládky alebo vykládky našich zákazníkov. V tomto modeli sú vaše ťahače neustále obsadené - a nie sú potrebné žiadne vaše vlastné prívesy.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Dopravná logistika

Kombinovaná doprava (Combined traffic)

Kombinovaná doprava - udržateľná a flexibilná

S cieľom zvládnuť prepravu čo najšetrnejšie k životnému prostrediu a čo najefektívnejšie z hľadiska nákladov kombinovaná doprava optimálne komb...