Katalóg

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Späť na zoznam

Tlmiace podložky (SLAB 030 to SLAB 300) od ACE Stoßdämpfer GmbH

Dotaz na produkt  

Tlmiace podložky

Absorpcia energie vo formáte podložky
Cukrárenské a kombinované
Energetická kapacita 3,1 Nm/cyklus až 210 Nm/cyklus
Zdvih 6,5 mm až 12,5 mm

Tlmiaci materiál na mieru vo formáte podložky: Tlmiace podložky SLAB sú vyrobené z viskoelastického PUR-materiálu. Mimoriadne účinne absorbujú nárazové zaťaženie a sú vhodné aj na izoláciu alebo tlmenie vibrácií.

Podložky z produktového radu SL-030 až SL-300 sa rýchlo prispôsobia príslušnému typu aplikácie. Čiastočne sa to dosahuje prostredníctvom konfigurácie výpočtového nástroja alebo priamo odbornými inžiniermi spoločnosti ACE. Okrem toho je to možné vďaka tomu, že štandardný materiál sa dá pomocou nášho nového rezacieho systému presne a rýchlo narezať podľa akejkoľvek požiadavky zákazníka. Takisto je možné získať vzorku na nájdenie optimálneho riešenia.

Tlmiace podložky SLAB sú osvedčenou ochranou proti nárazu alebo kolízii. Používajú sa na batožinových a prepravných pásoch, dopravných systémoch, pneumatických, elektromechanických a hydraulických pohonoch, ako aj na lineárnych vozíkoch.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Platne na tlmenie kmitov

Platne na tlmenie kmitov (SLAB)

Izolácia vibrácií na mieru

SLAB, CEL a PAD: tri rôzne typy podložiek, jeden účel; poskytnúť používateľom vo všetkých oblastiach najlepšiu izolačnú technológiu na mieru. Spo...