Katalóg

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Späť na zoznam

Bočnice pre nakladanie od Dautel GmbH

Dotaz na produkt

Vďaka dômyselnej konštrukcii DAUTEL LIFTER so zosilňovačom tlaku na automatické naklápanie plošiny na zem je možná montáž aj s krátkym presahom nadstavby v spojení so strmými montážnymi uhlami. Špeciálna konštrukcia prívesu nie je technicky potrebná. Upevnenie "clamp on" šetrí pracovný čas a montáž zavesenia na rám podvozku alebo medzi rám podvozku.

Montáž je možné vykonať v závislosti od konštrukcie rámu prívesu alebo návesu:

Priskrutkovaný k existujúcemu zaveseniu v podvozku.
Montáž RUCK-ZUCK, skrutkovateľná na spodné pozdĺžne pásy nosníka na I-nosníkovej rámovej dráhe 980 alebo 1300 mm, s "upínaním" (európsky patent v konaní). Variabilná technika skrutkovania bez zvárania a vŕtania umožňuje montáž bez zavesenia a bez prelakovania.
Kódovací spínač citlivý na vlhkosť v externom ovládaní zapína alebo vypína napájanie DAUTEL LIFTER, čím chráni záťaž pred nepovolanými osobami.

Dotaz na produkt

Ďalšie produkty v sekcii Bočnice pre nakladanie

Bočnice pre nakladanie

Optimálna svetlá výška a uhol sklonuNapr. pri rázvore 3,5 t 4325 mm, svetlá výška pri maximálnom zaťažení cca 115 mm, uhol sklonu cca 9°.

Robustná hliníková plošina s veľmi plochým uhlo...

Bočnice pre nakladanie

DAUTEL SLIDER je horizontálny zadný zdvihák s jednoduchou alebo dvojitou sklopnou plošinou. Vďaka veľkoplošnej plošine je nezávislý od pevného nakladacieho zariadenia a predstavuje dokonalý naklada...

Bočnice pre nakladanie

Model DAUTEL SLIDER DS 1500/2000VT spája základné systémové výhody modelu DAUTEL SLIDER DS VA pre bežné nadstavby - vysokú nosnosť, veľkú plošinu, konštrukciu nenáročnú na údržbu a bezpečnú prevádz...