Katalóg

HEAB Absaugtechnik GmbH

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

HEAB Absaugtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • EMAS EG-Öko-Audit

Späť na zoznam

Čistička vzduchu (Mia Air) od HEAB Absaugtechnik GmbH

Dotaz na produkt  

Technológia čerstvého vzduchu novej generácie Čistička vzduchu Mia Air je v súčasnosti jedným z najvýkonnejších zariadení na celom trhu a presviedča svojou špičkovou filtračnou technológiou.
Filtračná výbava sa skladá z predfiltra (ručné čistenie), vysokokvalitného filtra s aktívnym uhlím na odstraňovanie pachov a prchavých organických látok a filtra HEPA pre čisté miestnosti triedy H14 s 99,995 % separáciou (odstraňuje okrem iného aj najmenšie častice, ako sú jemný prach, vírusy a baktérie).(odstraňuje okrem iného aj najmenšie častice
, ako sú jemný prach, vírusy a baktérie).

Okrem toho mikrobiálny povlak a UV-C svetlo ničia vírusy a baktérie všetkých druhov z okolitého vzduchu.
Je možná viacnásobná výmena vzduchu za hodinu. (napr. plocha 100 m² = vzduch sa kompletne vyčistí 3-4-krát v priebehu jednej hodiny*) Vďaka praktickému dizajnu panela Mia Air môžete ľahko ovládať, aké okolité podmienky uprednostňujete manuálne alebo pomocou mobilnej aplikácie.

Vďaka mobilnému použitiu, vďaka skrytým valčekom, možno filtračný systém flexibilne používať vo vašich miestnostiach, ako sú zasadacie miestnosti, kancelárie, učebne, jedálne, dielne, čakárne atď.
. Optimalizujte kvalitu vzduchu vo svojich miestnostiach a zároveň znížte riziko infekcie patogénnymi látkami.
Máme pre vás profesionálne riešenie!
Chráňte seba aj ostatných s Mia Air!

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Filtračné zariadenia

Kartušový filter (PPF)

Systémy sú presne vyladené na filtráciu najjemnejších častíc a prachu zo vzduchu, ktoré vznikajú pri mnohých procesoch obrábania.

Suché filtračné systémy (ZSPF)

Systém cyklónového vreckového pulzného filtra HEAB - ZSPF

Systém cyklónového vreckového pulzného filtra je ideálny na odlučovanie prachu v mnohých oblastiach použitia. Takmer všetky druhy p...