Katalóg

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2000

Späť na zoznam

Hnacia technika od PROTAURUS® Produktion + Logistik GmbH

Dotaz na produkt  

Chcete, aby sa namáhavé a namáhavé prepravy stali minulosťou? Potom odbremeňte svojich zamestnancov pomocou výkonného modulu pohonu E-Drive!

Elektrický modul E-Drive

funguje ako užívateľsky prívetivý nosič pohonu a možno ho namontovať na rôzne prepravné zariadenia. E-Drive tak poskytuje často ťažko zaťaženým prepravným zariadeniam elektrický pohon a výrazne uľahčuje vnútornú prepravu nákladu. Najdôležitejšie informácie o výrobku na prvý pohľad
  • elektrický pohon prostredníctvom 24 V motora s prevodovkou
  • výkonná lítium-iónová batéria
  • Rýchlosť jazdy: do 3,6 km/h
  • Prevádzkový čas: až 3,5 hodiny
  • Nabíjačka je súčasťou balenia
  • Montáž je súčasťou balenia
Pokročilý pohonný modul E-Drive umožňuje elektrický a ergonomický pohyb ťažkých bremien pomocou stolových a plošinových vozíkov. Výkonná asistencia pohonu prispieva k rýchlej a pohodlnej preprave rôznych pracovných pomôcok v rámci podniku a výrazne znižuje úsilie potrebné na presun nákladu.

E-Drive pozostáva z výkonného 24 V motora s prevodovkou, pripojiteľnej lítium-iónovej batérie vrátane nabíjačky a užívateľsky prívetivého ovládacieho systému s ovládaním jedným tlačidlom.

Kompaktný pohonný modul je umiestnený medzi dvoma pevnými kolieskami príslušného prepravného zariadenia a je spojený s ostatnými komponentmi pohonu E-Drive pomocou sotva viditeľných káblov.

Účinný 24 V motor s prevodovkou elektrického modulu zabezpečuje vďaka svojmu vysokému výkonu ľahký a pohodlný pohyb bremien do 500 kg. E-Drive tak umožňuje prepravu aj ťažkých bremien a zároveň poskytuje najvyššie ergonomické pracovné podmienky.

Modul elektrického pohonu sa (de)aktivuje prostredníctvom používateľsky prívetivého ovládacieho systému, ktorý je pripevnený na riadidlách prepravných vozíkov radu ERGOTRUCK.

Elektrický pohon sa dá jednoducho zapnúť alebo vypnúť jedným pohybom zápästia pomocou jednotlačidlového spínača. Po zapnutí elektrického pohonného modulu sa príslušné prepravné zariadenie môže plynulo pohybovať dopredu a dozadu. V závislosti od nákladu tovaru môže E-Drive umožniť rýchlosť jazdy až do 3,6 km/h. Moderný elektrický modul tak zabezpečuje efektívnu prácu v optimálnych podmienkach.

Pripojiteľná lítium-iónová batéria je mimoriadne odolná a dosahuje prevádzkový čas až 3,5 hodiny pri plnom nabití batérie a v závislosti od zaťaženia vozíka. Nabíjačka pre výkonnú batériu je už zahrnutá v kúpnej cene a dodáva sa pri dodávke.

Nemusíte sa starať ani o montáž elektrického modulu. E-Drive nainštalujeme na vami vybrané prepravné zariadenie bez príplatku. Pomoc pri pohone tak môžete využívať okamžite a efektívne.

Efektívny pohonný modul E-Drive predstavuje inováciu v oblasti vnútornej dopravy.

Dotaz na produkt