Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Späť na zoznam

Viackanálové pipety (Eppendorf Research® plus) od Eppendorf SE

Dotaz na produkt  

Vždy zameraný na potreby vedcov
S cieľom trvalo podporovať zdravie našich zákazníkov spoločnosť Eppendorf predstavila koncept PhysioCare Concept®. Ultraľahká mechanická pipeta Eppendorf Research plus nielenže spĺňa najvyššie požiadavky na presnosť a správnosť, ale ponúka vám aj väčšiu flexibilitu a maximálnu ergonómiu. S novým 16- a 24-kanálovým pipetovacím systémom pre 384-jamkové platne, ktorý kombinuje osvedčené koncepty s novými inováciami, spoločnosť Eppendorf opäť prekonala samu seba.

Ultraľahká pipeta, ktorá nadchne vašu ruku
Mechanická pipeta Eppendorf Research plus spája viac ako 60 rokov inovácií v oblasti manipulácie s kvapalinami a je jednou z najpoužívanejších pipiet na svete. To z nej robí jednu z najbezpečnejších a najergonomickejších pipiet, ktoré sú v súčasnosti k dispozícii. Mikrolitrová pipeta Research plus pomáha chrániť zdravie našich zákazníkov pri ich každodennej laboratórnej práci. Je priekopníkom známeho konceptu PhysioCare Concept® spoločnosti Eppendorf a výrazne znižuje namáhanie ruky a ramena počas pipetovania. V spoločnosti Eppendorf je Research plus rodina pipiet, ktorá má najnižšiu hmotnosť a vyžaduje najmenšie prevádzkové sily. Ešte nižšie prevádzkové sily sa dajú dosiahnuť len s našimi elektronickými pipetami Eppendorf. Užívajte si výnimočnú flexibilitu a vyberte si medzi jednokanálovými pipetami s pevným alebo premenlivým objemom, ako aj viackanálovými pipetami s 8, 12, 16 a 24 kanálmi.
Vlastnosti produktu
Je to dobrý pocit vedieť, že robíte správnu vec - vedieť, že pracujete s jednou z najmodernejších pipiet na svete. Pružinový kužeľ špičky, ďalšia možnosť kalibrácie, vylepšený ukazovateľ objemu - a to všetko v ultraľahkej, plne autoklávovateľnej pipete: To je pipeta Eppendorf Research plus.

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Viackanálové pipety

Viackanálové pipety (Move It®)

Pravidelne prenášate vzorky z jedného formátu nádoby do druhého - napríklad z reakčných nádob na platne - a hľadáte efektívnejšie a bezpečnejšie riešenie? Nová pipeta Move It® s nastaviteľnou v...