Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Späť na zoznam

Inkubátorová trepačka (Innova 44/44R) od Eppendorf SE

Dotaz na produkt  

Stohovateľné trepačky Innova 44 a 44R (chladené) sú určené na kultiváciu rôznych organizmov v bankách s objemom do 5 l. Liatinový, vyvážený trojitý excentrický pohon je špeciálne navrhnutý na vysokorýchlostné aplikácie a veľké zaťaženie. Konštrukcia odoláva skúške času už viac ako 70 rokov a pomáha vedcom pri ich práci aj dnes. Zásobník na vodu s odtokom zabezpečuje zvlhčovanie komory a zároveň chráni pohonnú jednotku pred rozliatím. Jednoduché používateľské rozhranie umožňuje jednoduché programovanie rýchlosti, teploty, času a svetelnej banky fotosyntézy, ak je prítomná. Box VisioNize je možné priviazať, aby sa zlepšilo monitorovanie a pridali sa funkcie upozornení. Pravidelnú údržbu je možné vykonávať priamo na mieste, čím sa minimalizujú prestoje.


Efektívnaspráva laboratória a zariadení so sadou VisioNize® Lab Suite

Chcete monitorovať svoje laboratórne zariadenia a dostávať napríklad upozornenia na alarmy zariadení? Digitálne, sieťové laboratórium ponúka ešte viac.

Vyberte si z modulárnej ponuky digitálnych služieb to správne riešenie pre vaše laboratórium. Balík VisioNize Lab Suite ponúka všetko, čo ako manažér laboratória alebo vedec potrebujete, aby ste mohli začať digitálne riadiť svoje laboratórium s cieľom zlepšiť bezpečnosť vzoriek, požiadavky na zhodu a riadenie údržby.
Načrtnite si smer k dokonalosti digitálneho laboratória!

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Laboratórne trepačky

Laboratórne trepačky

Od uvedenia prvého šejkra v roku 1946 sú šejkry New Brunswick najpoužívanejšími výrobkami v tomto odvetví. Vyrobené v prvotriednej kvalite spoločnosti Eppendorf, šejkre New Brunswick naďalej zaujím...

Trieskače s otvorenou platformou

Na pretrepávanie vzoriek v okolitých podmienkach, na laboratórnom stole alebo vo vykurovacej či chladiacej komore sú ideálne otvorené plošinové trepačky. Spoločnosť Eppendorf ponúka šesť otvorených...