Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Späť na zoznam

Vysokonapäťový konektor (EHV) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Kompletné portfólio pre všetky káble veľmi vysokého napätia

Vďaka našej širokej ponuke armatúr pre veľmi vysoké napätie môžete po prvýkrát v histórii položiť celé úseky káblov a získať všetky potrebné armatúry z jedného zdroja. Nový sortiment pre siete veľmi vysokého napätia (EHV) zahŕňa naše osvedčené rady CONNEX a IXOSIL, suché, zásuvné káblové prípojky pre transformátory a plynom izolované rozvádzače (GIS), káblové koncovky a káblové zásuvky (vrátane jedného zásuvného prevedenia). Typovo testované príslušenstvo dokáže pripojiť všetky XLPE káble od 300 kV do 550 kV a je individuálne prispôsobené použitému káblu.

Jednoduchá montáž
Čím vyšší je rozsah napätia, tým dôležitejšia je jednoduchá montáž. Práve preto sme naše zariadenia EHV navrhli tak, aby sa s nimi manipulovalo čo najjednoduchšie. Aby sme to dosiahli, pridali sme dômyselné detaily, ako napríklad otočný spojovací krúžok pre káblové prípojky CONNEX veľkosti 7, ktorý umožňuje otvory pre skrutky otočiť do vhodnej polohy namiesto toho, aby bolo potrebné presúvať ťažké káble EHV.

Prípojky pre všetky formy káblov
Bez ohľadu na to, či používate hliníkové, medené alebo jednožilové izolované káble: Náš sortiment armatúr EHV vám umožní pripojiť všetky formy káblov s maximálnou prevádzkovou spoľahlivosťou v priebehu niekoľkých desaťročí. Je to preto, že intenzívne používané poľné ovládacie jednotky sú pred dodaním individuálne testované podľa normy IEC 62067.
Sortiment EHV zahŕňa:

EHV CONNEX suché, zásuvné káblové spojenie
Dotykové, ponorné, bezúdržbové spojenie kompatibilné s morskými podmienkami, ktoré možno inštalovať na všetky dostupné káble so suchou izoláciou. Ďalšia výhoda: zabudované zariadenie káblovej svorky kontaktného systému pre 420 kV+ poskytuje spoľahlivú ochranu proti mechanickému zaťaženiu spôsobenému káblom a tiež uľahčuje pokládku kábla.

Prípojné kusy zariadenia EHV CONNEX pre transformátory a GIS
Rýchla inštalácia, univerzálnosť a kompatibilita s vnútornými, vonkajšími a pobrežnými aplikáciami: Pripojovací kus zariadenia spája všetky výhody obľúbeného systému CONNEX v jednom riešení. Jeho konštrukcia je oveľa kompaktnejšia ako bežné systémy podľa noriem EN 50299 a IEC 62271-209. Predlžovací adaptér však umožňuje v prípade potreby prispôsobiť ukončenie príslušným normám.

Ukončenie kábla IXOSIL ESS
Vďaka dutému izolátoru vystuženému sklenenými vláknami a vodoodpudivému silikónovému tieneniu pôsobí nosné ukončenie maximálnou mechanickou stabilitou. Na pripojenie vodičov k hlavovej armatúre, ktorá je vybavená patentovanými skrutkovými spojkami SICON, nie sú potrebné žiadne špeciálne nástroje. Alternatívne si môžete vybrať ukončenie ESP z porcelánu.

IXOSIL MSA násuvné spojky
Vďaka osvedčenej násuvnej konštrukcii nebudete mať s inštaláciou našich násuvných spojok IXOSIL žiadne problémy. Ich vodotesné vonkajšie puzdro zároveň zaručuje maximálnu bezpečnosť prevádzky. Použitie patentovaných skrutkových spojov SICON umožňuje pripojenie vodiča s optimálnou prítlačnou silou a bez použitia špeciálneho náradia. Tienenie je možné upraviť podľa typu kábla a požiadaviek zákazníka.

Suché, zásuvné, plynom izolované káblové zásuvky EHV CONNEX
Kompaktná zásuvka CONNEX trvalo spája káble všetkých tvarov a veľkostí. Plynová izolácia SF6 obsahuje zabudovaný systém monitorovania tlaku náplne.

NN príslušenstvo od odborníkov
PFISTERER je nezávislý výrobca káblového príslušenstva pre všetky typy káblov stredného až veľmi vysokého napätia. Okrem káblového príslušenstva ponúka najširšie portfólio produktov na svete aj riešenia pre špeciálne aplikácie, ako aj kompletný sortiment inštalačného a testovacieho príslušenstva pre rad EHV.

Dotaz na produkt