Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Späť na zoznam

Zásuvné pripojenie pre strednonapäťový kábel (MV-CONNEX) od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

V roku 1975 spoločnosť PFISTERER predstavila vôbec prvé zástrčkové pripojenie pre strednonapäťové káble. Vtedy to bola revolúcia, v súčasnosti je to norma. A myslíme tým doslova normu, pretože normy EN 50180/EN 50181 sú založené na systéme CONNEX od spoločnosti PFISTERER. V súčasnosti je systém MV-CONNEX stále etalónom pre káble stredného napätia. Najvyššia bezpečnosť, maximálny výkon a bezkonkurenčne široká škála vyhotovení a špeciálnych riešení sú charakteristickými znakmi tohto systému. Okrem tradičnej kombinácie zásuvka - zástrčka existuje množstvo inteligentných systémových rozšírení pre špeciálne aplikácie.

Všetko v jednom: Viacnásobná transformátorová prípojka CONNEX až pre štyri káble
Viacnásobná kolenová prípojnica sa inštaluje na strednonapäťovú stranu výkonového transformátora namiesto štandardných porcelánových prípojníc. To umožňuje najjednoduchší možný spôsob rozvodu energie v systéme úplne odolnom voči dotyku. Výsledkom je, že objemné svorkovnice sú už minulosťou.

Zásuvné pripojenia motorov skracujú prestoje
Vysoko výkonné motory možno vďaka pripojeniu motorov CMA CONNEX pripojiť a vymeniť v krátkom čase. Keďže riešenia CONNEX bývajú vybavené úplným zapuzdrením, bežne potrebné svorkovnice už nie sú potrebné. Pripojenie je k dispozícii aj v prevedení ATEX na použitie v oblastiach s rizikom výbuchu.

Prípojnicové spojky MV-CONNEX pre GIS
Pomocou prípojnicových spojok môžete vytvoriť jednoduché modulové rozvádzače izolované plynom SF6 a dokonca ich na mieste rozšíriť, pretože na inštaláciu už nie je potrebné otvárať plynovú komoru. Portfólio zahŕňa varianty od 24 kV do 42 kV.

Zvodiče prepätia CONNEX od 6 kV do 52 kV
Zvodiče prepätia CONNEX sa používajú na ochranu kovovo uzavretých rozvádzačov a transformátorov. Zvodič prepätia je pripojený priamo k rozvádzaču a zabraňuje prenikaniu nadmerne vysokých úrovní prepätia do systému. Zvodiče prepätia sú obzvlášť účinné pri obmedzovaní prepätia vznikajúceho v dôsledku odrazených putujúcich vĺn a spínacích prepätí.

Káblové spojky MV-CONNEX sú teraz k dispozícii na sklade v USA od spoločnosti TPC Wire & Cable Corp.

Dotaz na produkt