Katalóg

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Späť na zoznam

Bezpecnostná technika od PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Dotaz na produkt  

Bezpečnostná technika je jednou z najcitlivejších oblastí poskytovania energie bez ohľadu na úroveň napätia. Je to otázka života a smrti. To znamená, že spoľahlivé výrobky, jednoduchá obsluha a bezpečnosť prevádzky sú absolútne nevyhnutné. Spoločnosť PFISTERER ponúka kompletný sortiment skúšačiek napätia, uzemňovacích a skratovacích zariadení, uzemňovacích a prevádzkových stožiarov a trvalých skúšobných systémov, ktoré sú vďaka našej modulárnej konštrukcii systému presne prispôsobené akejkoľvek požiadavke.

Dvojnásobne bezpečné - vizuálne a akustické signály pre vyššiu bezpečnosť
Skúšačky napätia musia byť spoľahlivé a vydávať jasné signály. Len tak je možné vylúčiť akékoľvek riziká. Skúšačky napätia PFISTERER sú navrhnuté pod heslom: Dve sú lepšie ako jedna. Akustický a vizuálny signál vydáva jasný, dvojitý signál, ak je privedené akékoľvek napätie. Pri každom zapnutí systému naše skúšačky napätia vykonajú autotest a potom nahlásia, kedy sú pripravené na prevádzku - čo je kľúčová vlastnosť, pokiaľ ide o zvýšenú bezpečnosť.

Bezpečné riešenia pre skratové prúdy
Uzemňovacie a skratovacie zariadenia sú v prípade skratu vystavené extrémnym podmienkam. Vznikajú vysoké teploty (tepelné teplo) a na spoje a spojovacie prvky pôsobia dynamické sily. Aby boli uzemňovacie káble schopné absorbovať skratové prúdy, musia byť navrhnuté tak, aby odolali týmto zaťaženiam. Naše portfólio pokrýva širokú škálu požiadaviek a rozmerov na celom svete. Stabilná konštrukcia našich uzemňovacích a prevádzkových pólov, ktoré fungujú ako dodatočná izolácia, sa v praxi osvedčila a zaručuje dlhú životnosť.

Individuálne riešenia pre každú aplikáciu
Bezpečnostné zariadenia PFISTERER pokrývajú všetky možné požiadavky zákazníkov. Náš modulárny systém ponúka maximálnu flexibilitu pre všetky typy aplikácií, ako sú rozvádzače, nadzemné vedenia a železničné systémy. Odborníci spoločnosti PFISTERER premieňajú problémy na nápady a vyvíjajú riešenia podľa individuálnych požiadaviek a špecifikácií našich zákazníkov, dokonca vytvárajú úplne nové inovácie. Okrem toho spoločnosť PFISTERER ponúka aj komplexné služby pre bežné kontroly všetkých príslušných výrobkov.

Dotaz na produkt