Katalóg

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Späť na zoznam

Systémy meracích kolies od Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Dotaz na produkt  

Systémy na meranie rýchlosti, zisťovanie polohy a meranie dĺžky

Systémy meracích kolies od spoločnosti Kübler sú ideálnym riešením na spoľahlivé meranie rýchlosti, zisťovanie polohy a meranie dĺžky v aplikáciách s lineárnymi pohybmi. Tie sa zaznamenávajú rotačne prostredníctvom meracieho kolesa s pripojeným snímačom priamo na povrchu meraného materiálu a prevádzajú sa na lineárne údaje. Integrované pružiny zabezpečujú potrebnú prítlačnú silu meracieho kolieska na merací povrch na spoľahlivé zaznamenávanie nameraných hodnôt.

Systémy meracích kolies sa používajú na zaznamenávanie lineárnych pohybov

Lineárny pohyb (1) meraného materiálu sa pomocou meracieho kolesa (alebo kladky či ozubeného kolesa), ktoré na ňom spočíva, mení na rotačný pohyb (2).
Pripojený inkrementálny alebo absolútny snímač (3) zisťuje túto rotáciu a prevádza ju na hodnoty rýchlosti, polohy a vzdialenosti.
Lineárne rozlíšenie systému meracích kolies (mm) vyplýva z pomeru obvodu meracieho kolesa a rotačného rozlíšenia snímača (ppr).

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Meracie kolesá

Meracie kolesá

Meracie kolesá sa používajú v kombinácii so snímačmi na meranie materiálu v drevárskom, papierenskom, kovospracujúcom, textilnom a plastovom priemysle. Pri výbere meracieho kolieska sa v prvom rade zo...