Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Späť na zoznam

Rúrky (BioBased) od Eppendorf SE

Dotaz na produkt  

Nová generácia skúmaviek "Eppendorf Tubes® BioBased" je vyrobená z 90 % z "bio-cirkulárnych" surovín na báze obnoviteľných zdrojov (recyklovaných napr. z odpadových potravinárskych olejov a zvyškov) a z 10 % z fosílnych surovín. Preto sú tieto skúmavky vo veľkostiach 5,0 ml, 15 ml, 25 ml a 50 ml so skrutkovacím uzáverom vyrobené z certifikovaného polypropylénu na báze obnoviteľných, recyklovaných surovín a nazývajú sa "BioBased".

To znamená, že spoločnosť Eppendorf sa už nezameriava len na vývoj nových produktov, ale aj na nové výrobné materiály. V súlade s koncepciou "Reduce, Reuse, Recycle" je hlavným cieľom vyrábať polymérne výrobky oveľa udržateľnejším spôsobom bez toho, aby bola ohrozená zaručená kvalita a výkonnosť výrobkov potrebná v čoraz náročnejšom výskume.

Spotrebné výrobné stredisko v Oldenburgu/Nemecko spĺňa požiadavky certifikačného systému ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification)Okrem toho je udržateľnosť skúmaviek certifikovaná systémom "My Green Lab®" s certifikátmi "ACT" (Accountability, Consistency, Transparency).

Ďalšie informácie

Dotaz na produkt  

Ďalšie produkty v sekcii Reakčné nádoby

Kónické skúmavky 25 ml (Amber / Protein LoBind® )

Nahraďte bežné kónické skúmavky vo svojom pracovnom procese a vyskúšajte nové možnosti, ktoré ponúkajú kónické skúmavky Eppendorf 25 ml.

Šetria miesto na uskladnenie, znižujú riziko kont...

Reakčné nádoby (Eppendorf Tubes® 3810X)

Ľahko otvárateľný a ľahko zatvárateľný dizajn Eppendorf Tubes® 3810X ponúka praktické, ergonomické a spoľahlivé ovládanie jednou rukou. Či už ide o prípravu vzoriek, centrifugáciu alebo skladov...