Katalóg

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Späť na zoznam

Dosky s elektronickými obvodmi zo skla (IMPAeGlass ) od Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Dotaz na produkt  

Tlač elektroniky na sklo je naším koníčkom. Už viac ako 15 rokov tlačíme vodivé stopy a kompletné obvody priamo na sklenené substráty. Našim zákazníkom sa tak otvárajú inovatívne možnosti moderného a kvalitného dizajnu HMI. Týmto spôsobom možno nahradiť konvenčnú dosku s plošnými spojmi sklom v mnohých oblastiach použitia.

Na sklo nanášame rôzne farebné vrstvy pomocou anorganickej a predovšetkým ekologickej keramickej sieťotlače. V prípade elektroniky sú potom doplnené funkčnou tlačou štruktúr vodivých dráh a elektronických obvodov. Elektronické usporiadanie nie je spredu viditeľné. V následnom procese tvrdnutia sa jednotlivé funkčné vrstvy skloviny spoja do jedného materiálu.

Príslušné umelecké diela vyrábame vo vlastnej réžii pomocou systémov na osvit s vysokým rozlíšením. V sériovej výrobe je možné realizovať štruktúry so šírkou až 80 µm (jemný rozstup).

Elektronicky funkcionalizované sklo s tlačeným obvodom sa potom bežne montuje SMD. bežné mikrokontroléry typu QFN (alebo MLF), SOP alebo SSOP možno spracovať bez problémov.

Dotaz na produkt