Katalóg

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

Späť na zoznam

Špeciálne riešenia od NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GmbH

Dotaz na produkt  

Individuálne riešenia od BLOHM pre špeciálnu konštrukciu strojov

Pri špeciálnej konštrukcii strojov sa namiesto sériových strojov navrhujú a vyrábajú individuálne systémy podľa požiadaviek zákazníka. Výroba týchto špeciálnych strojov kladie vysoké nároky aj na dodávateľov alebo si vyžaduje jednotlivé časti a prvky strojov. Spoločnosť BLOHM túto výzvu prijala a okrem vysokokvalitných štandardných dielov vyrába aj sofistikované špeciálne diely podľa požiadaviek zákazníkov. Spoločnosť z Büchenu v Šlezvicku-Holštajnsku existuje od roku 1934 a získala si meno ako systémový dodávateľ a výrobca štandardných dielov pre zákazníkov z oblasti strojárskeho priemyslu, výroby dierovaných dielov alebo foriem. Všetky produkty, či už ide o špeciálne riešenia alebo štandardné diely, ako sú vŕtacie puzdrá, sa stopercentne vyrábajú v Nemecku.
Špeciálna konštrukcia strojov: Plníme špecifické požiadavky zákazníkov

Na výrobu zložitých špeciálnych dielov podľa vašich osobných špecifikácií a požiadaviek majú naši skúsení zamestnanci k dispozícii moderné a výkonné stroje, s ktorými dokážeme vyrobiť strojné diely zo všetkých obrábateľných materiálov. Moderné pracovné stanice CAD slúžia ako pevný základ pre realizáciu, ktorý v kombinácii s našimi dlhoročnými skúsenosťami prispieva k dosiahnutiu optimálnych výsledkov.
Kompetentné poradenstvo od výpočtu až po výrobu

Hľadáte špeciálne riešenie, ktoré je optimálne prispôsobené vášmu stroju alebo procesu? Potom je pre vás BLOHM tým správnym partnerom! Vďaka dlhoročným skúsenostiam a spoľahlivému know-how sme tým správnym partnerom, pokiaľ ide o špeciálne strojové prvky pre špeciálnu konštrukciu strojov. Povedzte nám svoje predstavy a požiadavky a my ich pre vás radi zrealizujeme. Osobné a odborné poradenstvo vo všetkých fázach - od výpočtu cez výrobu až po inštaláciu - je pre nás samozrejmosťou.


Dotaz na produkt